Vacature Klantadviseur Particulieren - Breda

Breda

Octas
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Introductie

Ga jij de uitdaging aan om particuliere klanten te binden en verzekeringsproducten te verkopen? Jij wordt blij van telefonisch contact, je bent flexibel en resultaatgericht. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!


Dit ben jij
  • Je bent in het bezit van je Wft Basis en Schade Particulier;
  • Je hebt ervaring met (telefonisch) klantcontact;
  • Sales? Daar krijg jij energie van!
  • Je bent flexibel en proactief.
Dit ga je doen

Je vindt het leuk om telefonisch het gesprek aan te gaan met mensen. Je bent nieuwsgierig naar de situatie van de klant en kan met enthousiasme uitleggen wat jij daarin kan betekenen. In deze uitdagende functie behandel je binnenkomende vragen van particuliere relaties of benader je de klant proactief middels gerichte acties. Je geeft informatie en anticipeert actief op de wensen van de klant. Tevens verkoop je telefonisch verzekeringsproducten. Je luistert, vat samen en vraagt door naar wat de klant precies wilt en wat zijn/haar situatie is. Zo inventariseer je de risico’s, geeft de klant een goed advies en sluit je direct de polissen af die bij de wens van de klant horen.

Veel afwisseling qua werkzaamheden, dynamiek en ontzettend gezellige collega’s, dat zijn de eerste woorden die bij je op komen als je werkzaam bent als Adviseur Particulieren.


Dit bieden wij
  • Een contract met een bruto maandsalaris tussen de €2250 en €2500 per maand o.b.v. 36 uur per week;
  • Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
  • Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
  • Octas Events, dit zijn events waar over een half jaar nog steeds over wordt gepraat (ook online);
  • Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.
Dit zijn wij

Ben jij op zoek naar echte uitdagingen en avontuur? Wij detacheren onze deskundige professionals bij opdrachten die hun carrière met stappen vooruit brengt en hun nog beter maakt. Onze professionals werken bij organisaties als ABN AMRO, Rabobank, ING, RVO en Nationale Nederlanden. Wij helpen je deze (volgende) stap te maken!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.250 - € 2.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij detacheren onze deskundige professionals onder andere bij de toonaangevende banken of verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Op het gebied van Service & Advies, Hypotheken, Zakelijk Financieren én Compliance & Risk zetten wij onze professionals in. Dit zijn niet zomaar professionals, dit zijn professionals die ervan houden om uitgedaagd te worden, die met een frisse blik naar de werkzaamheden kijken, die specialist zijn in hun vakgebied en die ook nog eens helemaal bij de organisatie passen. Wij begrijpen de financiële sector. Wij hebben kennis van de actualiteiten en een breed netwerk. Bovenal leveren wij altijd kundige kandidaten. Wij zijn Octas.

lees meer

Contactpersoon Octas
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Adviseur Particulieren in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures