Vacature Docent Elektrotechniek mbo - Breda

Breda

Bisbee Flexonderwijs
 • Bisbee Flexonderwijs Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature


Als docent elektrotechniek geef je zowel theoretische als praktijklessen aan mbo-studenten niveau 2 t/m 4. Naast het lesgeven zal je SLB-taken uitvoeren waarbij je sterk bent in het hebben van contact en het onderhouden ervan met studenten. Naast jouw kennis en ervaring in het onderwijs, heb je een duidelijk visie hoe je de lessen interessant kan maken voor onze studenten. Dit doe je door het creëren van een veilig en uitdagend leerklimaat en de samenwerking met het bedrijfsleven. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s om het beste uit de studenten te halen.

Je hebt relevante kennis van elektrotechniek in de woningbouw en utiliteit. Het is een pre als je ook kennis hebt van de industriële kant van elektrotechniek. Met deze kennis bedoelen we onder andere brandmeldinstallaties, alarminstallaties, data-installaties en gebouwautomatisering (NHC en KNX).

We bieden je een fulltime aanstelling voor het nieuwe schooljaar 2021/2022.

lees meer

Gestelde eisen
 • je bent in het bezit van een lesbevoegdheid om les te geven in het mbo of je bent bereid om jouw lesbevoegdheid te halen
 • naast didactische vaardigheden breng je praktijkervaring mee
 • Je hebt relevante kennis van elektrotechniek in de woningbouw en utiliteit
 • je bent woonachtig in regio Breda

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.915 - € 4.359 p/m
Extra informatie

Wij willen dat zaken goed geregeld zijn. Een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken:

 • salariëring tussen € 2915,- en € 4359,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
 • bij inzet in het mbo volgen wij de cao mbo
 • continuïteit in contact; je onderwijsmanager is je vaste aanspreekpunt
 • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. coaching, na- en bijscholing en deelname aan vakgroepen
 • reiskostenvergoeding

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Bisbee Flexonderwijs richt zich op het onderwijs. Onze bevoegde docenten voeren onderwijsprojecten uit bij onze opdrachtgevers in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Of je nu docent Nederlands bent of een vakdocent wij hebben veel opdrachtgevers en veel verschillende vacatures.

Bisbee is de kweekvijver van docenten voor het onderwijs. Wij investeren in de ontwikkeling van onze docenten en hebben mogelijkheden om de vakkennis op peil te houden. Onze coaches zorgen voor ondersteuning en begeleiding op de werkvloer. Wij bieden geen baan maar een loopbaan en daarmee een toekomst met onderwijs.

Wij hebben een groot netwerk dus ook diversiteit aan projecten en opdrachtgevers, waardoor we rekening houden met jouw wensen en ambities. Er is ruimte voor je eigen invulling qua tijd en beschikbaarheid.

Bisbee is een warm en betrokken team. Plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Bij Bisbee gaat het om jouw carrière, onze toegevoegde waarde als werkgever en de maatschappelijke rol die jij als docent vervult. Persoonlijke aandacht is onze kracht. Daarom kiezen docenten voor Bisbee.

lees meer

Contactpersoon Mounia Derouich
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Elektrotechnicus in Breda