Vacature Persoonlijk begeleider woonvorm Breda V-211455

Breda

Amarant
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Je begint je dag met het lezen van mails en korte overdracht met collega’s. Er zijn wat vragen over de verzorging van een cliënt, omdat jij het aanspreekpunt bent pak je de vragen gelijk op. Samen met de begeleiders ga je aan de slag met het bijstellen van het zorgplan. Hierna maak jij een ronde door de woning en ondersteunt in de verzorging van cliënten. Jij krijgt er energie van als je weer een lach kan toveren op het gezicht van de bewoner die gister niet zo zijn dag had. Je sluit de dag af met alle bewoners. Een lekkere maaltijd vervolgd met een kopje koffie. De dynamiek tussen de individuele begeleiding en op groepsniveau maakt jouw dag afwisselend.

Woonvorm Breda biedt een fijne woonplek voor cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel of een lichamelijke beperking. De bewoners krijgen hulp in het omgaan met hun beperking en de bijkomende veranderingen. Het leven van de bewoners is vaak in een klap veranderd, dit leidt soms tot moeilijk verstaanbaar gedrag. We zijn net verhuisd naar een prachtige nieuwbouw locatie in de binnenstad van Breda. De zorgvragen van onze cliënten zijn zeer divers, afhankelijk van de beperking. Onze cliënten vinden de nabijheid prettig en hebben een grote ADL-vraag.

lees meer

Gestelde eisen
 • Je hebt ervaring met de doelgroep? Fijn, maar hoeft niet! Door jouw opleiding richting zorg en welzijn op MBO niveau 4 heb jij een goede basiskennis. Inwerken, daar zorgen wij voor!
 • Je bent flexibel. Handig, maar juist heel gestructureerd? Ook fijn! Zo lang je maar op tijd komt en wij en de cliënten op je kunnen vertrouwen.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden. Ook dat hoeft niet, zolang je maar jezelf bent.
 • Je bent zelfstandig. Mag, maar hoeft niet. Wij vinden het fijn als je samenwerkt en begeleiden je graag in je ontwikkeling als zorgprofessional!
 • Je hebt een rustige basishouding. Hoeft toch niet, zolang je weet wat onze bewoners nodig hebben zijn wij blij!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.025 - € 2.993 p/m
Extra informatie
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 24 uur in de week.
 • Een salaris van minimaal € 2.025,- en maximaal € 2.993,- per maand op fulltime basis (36 uur per week FWG 40 volgens de cao Gehandicaptenzorg).
 • 8% Vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT.
 • Een vergoeding voor o.a. woon-werkverkeer, dienstreizen, parkeerkosten en VOG.
 • Een 100 dagen introductie- en inwerkprogramma, waarin je wegwijs wordt gemaakt binnen Amarant.
 • Een ruim aanbod aan cursussen en activiteiten.
 • Korting op jouw zorgverzekering, fitnessabonnement en uitjes via CultuurWerkt!

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Miranda Mulder, Manager Krachtige Teams, te bereiken op 06 - 11 21 78 74. De gesprekken zijn gepland op 20 augustus aanstaande.

Solliciteren kan vóór 13-08-2021. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Amarant Werkt via (088) 611 1000 (referentienummer is V-211455).

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt voor externe kandidaten onderdeel uit van de werving- en selectieprocedure.

We willen graag benadrukken dat (bevordering van) interne mobiliteit een belangrijk thema is binnen de organisatie. We vinden het dan ook goed om te vermelden dat interne sollicitanten voorrang genieten boven externe sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Onze missie, waar we voor gaan, hebben wij duidelijk voor ogen. Amarant draagt bij aan het welzijn en geluk van mensen met een (lichte) verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel. We helpen problemen te verminderen, stimuleren de zelfredzaamheid en zetten ons in voor een hogere kwaliteit van leven. Dat doen we in verbinding met verwanten, medezeggenschap en samenwerkingspartners.

lees meer

Contactpersoon Amarant
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Persoonlijk Begeleider in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures