Vacature Verzorgende 3 IG, Breda

Breda

Zorgwerk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Je doet dat wat je het liefste doet; dagelijks het verschil maken voor onze bewoners. Jij ziet en hoort elke dag hoe je dit verschil het beste kunt maken. We nodigen je ook uit echt in te leven in de bewoner, zodat je weet hoe het met hem of haar gaat en wat je voor hen op dat moment kunt betekenen. Deze opdracht is voor 3 maanden

Je doet dat wat je het liefste doet; dagelijks het verschil maken voor onze bewoners. Jij ziet en hoort elke dag hoe je dit verschil het beste kunt maken. We nodigen je ook uit echt in te leven in de bewoner, zodat je weet hoe het met hem of haar gaat en wat je voor hen op dat moment kunt betekenen. Deze opdracht is voor 3 maanden Je werkt samen met een gedreven team met 16 collega’s, bestaande uit verpleegkundigen, verzorgenden IG, leerlingen, voedingsassistenten, activiteitenbegeleider en helpenden. Samen met hen zorg je voor 28 cliënten met een psychogeriatrische aandoening. - Je bent (mede)verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg. - We luisteren naar je ideeën - Je probeert jezelf, de afdeling en de organisatie iedere dag weer te verbeteren. - Je krijgt een afwissende baan waar jouw mening telt! - Een contract voor onbepaalde tijd. - Uitdagende en gevarieerde functie in een stabiele en mensgerichte organisatie. - Zelfstandig werken in de buurt van waar je woont. - Gezelligheid in jouw team. - Uren in overleg, goed te combineren met thuis. - Ruime mogelijkheden om te ontwikkelen.

lees meer

Gestelde eisen - Je beschikt over een diploma Verzorgende IG – MBO-niveau 3
- Werkervaring in de functie en/of de doelgroep heeft de voorkeur.
- Je bent flexibel beschikbaar: doordeweeks, in het weekend en op feestdagen. De planning gaat in overleg.
Extra informatie Je wordt via Zorgwerk ingezet als uitzendkracht binnen deze locatie. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT en je wordt ingeschaald in FWG 35.
Bedrijfsomschrijving Voor Surplus locatie Elisabeth Centrum, aan de rand van het centrum van Breda, zijn we op zoek naar een Verzorgende IG, voor gemiddeld 28 uur per week.

Want zie jij het voor je? Werken in een team waar je uitgedaagd wordt? Waar je niet alleen maar volgens het boekje werkt, maar op basis van jouw ervaring, kennis en kunde. Bij Surplus vertrouwen en waarderen we jouw vakmanschap.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Verzorgende IG in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures