Vacature Parttime receptionist Louwman in Breda

Breda

YoungCapital
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?

Als receptionist ga jij aan de slag bij de Customer Support afdeling van Louwman Mercedes Benz gevestigd in Breda. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor alle binnenkomende telefoontjes en bijbehorende administratieve taken. Klanten kunnen jou bellen met allerlei vragen over auto´s van Louwman Mercedes Benz. Aan jou de taak om deze klanten door te schakelen naar de juiste afdeling zodat de klant met zijn of haar vraag zo snel mogelijk en goed geholpen kan worden.  

Openingstijden en beschikbaarheid 
Jij gaat op het kantoor in Breda aan de slag. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag 08:00 tot 18:00. Als receptioniste ben jij 24 uur per week beschikbaar. In de toekomst is het mogelijk dat je ook op zaterdagen en in de avonden werkt. 

Training
Zodra je start zal je op kantoor worden ingewerkt door je collega's. Hier krijg jij de systemen uitgelegd en worden de afdelingen toegelicht. 

Wie ben jij?
Je bent gedreven, enthousiast, nauwkeurig en een goede dienstverlener. Je bent beschikbaar per eind augustus en op zoek naar een baan voor langer termijn. 


Wat wij bieden
  • Een salaris van €13,10 bruto per uur afhankelijk van ervaring;
  • Ervaring op doen in een groot familiebedrijf;
  • Een parttime functie van 24 uur per week;
  • Doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden;
  • Toegang tot het YC skills platform van YoungCapital met vele cursussen & trainingen.
Wat wij vragen:
  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Ervaring met klantcontact;
  • Je bent klantvriendelijk en servicegericht;
  • Je bent handig met computers en systemen.
Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 13,10 p/u
Bedrijfsomschrijving YoungCapital staat voor jong talent: het kapitaal van elke organisatie die voorop wil blijven lopen. Jonge talenten zijn de aanjagers van de vernieuwing in het bedrijfsleven. Vernieuwing die onmisbaar is voor een grotere concurrentiekracht en een betere toekomst. Daarom helpen wij jonge talenten hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Zo helpen we u vernieuwen.

lees meer

Contactpersoon YoungCapital
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Receptionist in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures