Vacature Docent/Lecturer (logistiek) Informatie Management - Breda

Breda

Werken bij de Overheid
 • Werken bij de Overheid
 • HBO of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als docent ben je belast met belast met het voorbereiden, uitvoeren en toetsen van reguliere onderwijsonderdelen in de basisfase van het MBW bachelorprogramma, teneinde de leerdoelen van deze onderwijsonderdelen te realiseren. Deze activiteiten zullen onder andere omvatten Informatie Management (bachelor level, gegeven op locaties Breda en Den Helder), en het begeleiden van studenten bij practica en werkcolleges.'
Je bent secundair belast met een onderzoeksopdracht. In dat kader: en je voert wetenschappelijk onderzoek uit door :
- het zorg dragen voor realisatie van een specialistisch onderzoeksproject met een aantoonbaar grensverleggend karakter;
- het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek; het verzamelen, analyseren en interpreteren van onderzoeksgegevens;
- het openbaar maken van onderzoeksresultaten door het opstellen en realiseren van wetenschappelijke publicaties, het houden van conferentievoordrachten en presentaties e.d. met een brede wetenschappelijke uitstraling;
- het onderhouden van contacten met referenten en collega-onderzoekers (o.a. in het kader van ontvangen van feedback, verbeteren/ aanpassen van publicaties en profilering van het kennisgebied);
Je onderzoeksbijdragen zijn gefocussed op de digitale en data en informatie gedreven tranformaties binnen de supply chain cq asset keten. Je wilt en kunt internationaal publiceren op dit gebied in academische erkende journals. 

lees meer

Gestelde eisen

Kennis/Opleidingseisen:

Je hebt WO werk- en denkniveau, een afgeronde academische opleiding (doctoraal of WO Master) binnen het domein bedrijfskunde (Informatie Management) met een sterk aantoonbare interesse in supply chain-en assetmanagement vraagstukken, of een academische opleiding in supply chain- en assetmanagement met aantoonbare sterke interesse in Informatiemanagement.
Je hebt een sterke achtergrond in empirische onderzoeksmethoden.

Je bent in het bezit van een Basis Kwalificatie Onderwijs.

Ervaring:

Je hebt excellente schrijfvaardigheden in academisch Engels zoals aangetoond door submissions/ geaccepteerde publicaties in relevante, hoogwaardige internationale wetenschappelijke journals.
Je hebt ervaring met het verzorgen van onderwijs of trainingen.

Competenties:

 •  Analytisch
 •  Communicatief
 •  Interpersoonlijk sensitief

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.767 p/m
Extra informatie
 • Salaris­niveau schaal 10
 • Salaris­omschrijving

  Het salaris is gebaseerd op een 38-urige werkweek.

 • Maand­salarisMin €2.767 – Max. €4.387 (bruto)
 • Dienst­verband Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
 • Contract­duur 24 maanden (proeftijdaanstelling)
 • Minimaal aantal uren per week 38
 • Maximaal aantal uren per week 38

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werkenbijdeoverheid.nl is het startpunt van jouw carrière bij de overheid. Je vindt hier een overzicht van vacatures en stages bij de verschillende overheden in Nederland.

Zo hoef je als werkzoekende niet alle verschillende websites van individuele overheidsorganisaties te raadplegen om het aanbod van vacatures en stages te bekijken. Werkenbijdeoverheid.nl draagt bij aan eenheid en duidelijkheid als het gaat om werken bij de overheid.

Werkenbijdeoverheid.nl wordt beheerd en ontwikkeld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De website is non-commercieel en bevat uitsluitend vacatures van overheidsorganisaties.

lees meer

Contactpersoon Werken bij de Overheid
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Docent in Breda