Vacature Administratief medewerker - Administratiekantoor - Breda

Breda

Rousch Financial Professionals
  • Rousch Financial Professionals Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Vast contract
  • 28 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature € 2.500 - € 3.000 | 28 - 40 uur | Ben jij een administratief medewerker met ervaring op een accountants- of administratiekantoor en ervaring met Yuki of soortgelijke applicatie? En werk je graag voor een vooruitstrevend kantoor?

Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van klantadministraties, het ondersteunen van klanten bij het voeren van de administratie en het opstellen van financiele overzichten. Tevens ben je aanspreekpunt voor collega's en klanten met betrekking tot het online boekhoudpakket van Yuki. Je bezoekt ook klanten om hen verder te helpen met deze digitalisering van hun administratie.

lees meer

Gestelde eisen

Het is een must dat je reeds ervaring hebt opgedaan op een accountantskantoor of administratiekantoor. Daardoor ben je gewend om te werken voor verschillende administraties. Verder heb je ervaring in het werken met online administraties. Ervaring met Yuike is een zeer sterke pre.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever, een innovatief administratiekantoor, breidt verder uit en is daarom op zoek naar een administratief medewerker die sterk is in de automatisering / digitalisering. Heb jij goede boekhoudkundige ervaring en ben je bekend met Yuki (of anders een ander online boekhoudpakket)? Ben je ook op zoek naar een mensgerichte en betrokken jonge organisatie? Dan ligt hier een mooie baan voor je klaar! 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Administratief Medewerker in Breda