Vacature Monteur Elektrotechniek - Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel

Raaak personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen

Ben jij op zoek naar een baan als monteur in de elektrotechniek in het mooie Rotterdam? Ben jij bekend met elektrotechniek dan zijn op zoek naar jou! Wij bieden jou een salaris tot maximaal €3.500 op basis van kennis en werkervaring.

Jouw toekomstige werkgever ontwerpt innovatieve projecten, zoals bijzondere hotels, zwemfaciliteiten waar ze de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid kunnen toepassen. Binnen dit bedrijf werken er ongeveer 220 leuke collegae. Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en je wordt gestimuleerd om carrière te maken.

Als Monteur Elektrotechniek vervaardig je elektrotechnische installaties volgens tekeningen en schema’s die je als opdracht mee krijgt. Je schakelt voor je werk met je chef of uitvoerder, maar je hebt ook rechtstreeks contact met de klant, projectleider of werkvoorbereider.

Ook begeleid je daarnaast één of twee hulpmonteurs op de bouw en leert hen de kneepjes uit het vak. Uiteindelijk zorg je ervoor dat het opgeleverde werk voldoet aan alle gestelde eisen.

Ben je nog steeds enthousiast over deze functie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op 010-3031921 of solliciteer snel!

lees meer

Gestelde eisen Wat breng je mee
  • Ruime ervaring in de elektrotechniek
  • Een afgeronde relevante opleiding op MBO 3 niveau
Salarisinformatie Bruto € 1.900 - € 3.500 p/m
Extra informatie Wat krijg je er voor terug
  • Doorgroeimogelijkheden om carrière te maken binnen de organisatie
  • Een salaris tussen €1.900 en €3.500
  • Mogelijkheden om opleidingen te volgen
  • Secundaire voorwaarden die passend zijn bij je functie en ervaringsniveau

lees meer

Bedrijfsomschrijving Raaak Personeel helpt het MKB. Raaak levert snel flexkrachten voor tijdelijke ondersteuning & de beste nieuwe vaste medewerkers voor uw onderneming.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicemonteur Elektrotechniek in Capelle aan den IJssel