Vacature Productiemedewerkers 3-ploegen - Coevorden

Coevorden

Jobdirekt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Functieomschrijving:

Werklocatie Coevorden.
Werkzaam in de 3-ploegen waardoor je meer vrije tijd kunt creëren.


Functie eisen:

- Ervaring of interesse om te werken in de 3-ploegen.
( 6.00-14.00 uur/14.-22.00 uur /22.00-06.00 uur
- Fysiek in orde omdat je veel staat.
- 18 Jaar of ouder i.v.m. ploegendienst.
- Woonachtig in Coevorden of directe omgeving


Over het bedrijf:

Het bedrijf is werkzaam in de kunststof. Er worden oa kratten t.b.v. van de glas-, tuinbouw- en pluimvee-industrie gemaakt. Andere producten die gemaakt worden zijn glijbanen en goten.

Gedurende de Corona tijd wordt er volop geproduceerd. Er is werk voor langere tijd en over alle uren wordt 14% toeslag betaald. Reiskosten in overleg.


Extra informatie:

Woon je verder dan 10 km worden reiskosten vergoed. 

Interesse in deze baan? Bel, 0524-700217 of mail je CV naar 

[email protected] 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Inmiddels heeft Jobdirekt alweer 19 jaar ervaring in het uitzenden, bemiddelen, werven en selecteren van goed en gekwalificeerd personeel. Momenteel bemiddelen wij diverse vakkrachten binnen verschillende branches en hebben wij ruime ervaring in het bieden van Inhouse Service bij grote klanten. Als professionele uitzendorganisatie met vestigingen in Emmen, Coevorden, Haren (Ems - Duitsland) en Wietze (bij Hannover - Duitsland) bouwen we een brug tussen tijdelijke werknemers en bedrijven en zorgen we voor een soepel lopend proces. Kortom: Jobdirekt verbindt mensen naar werk!

Vanuit de markt is er momenteel veel vraag naar vakkrachten maar wat als die vakkracht reeds "onder de pannen is". Het moment is dan aangekomen om buiten de kaders te kijken en vraag en aanbod bij elkaar te brengen door te faciliteren in opleidingsmogelijkheden.

Persoonlijk uitzendbureau? Binnenlopen bij een van onze vestigingen om je persoonlijk in te schrijven is dan ook elke dag mogelijk. Je wordt uiteraard vriendelijk te woord gestaan en vaak wordt er een intake ingepland om een volledige inschrijving te kunnen realiseren. We starten met een heerlijke bak koffie en een inschrijving aan tafel. Vanuit daar worden de wensen en behoeften in kaart gebracht. Hoewel Jobdirekt uiteraard gebruik maakt van digitale inschrijfmogelijkheden, hebben wij de voorkeur voor de persoonlijke benadering. Vele werkzoekenden weten het pand van Jobdirekt in Emmen al te vinden maar gelukkig zijn wij sinds begin 2018 ook gevestigd zijn in Coevorden. Wij richten ons voornamelijk op de branches: Productie, Techniek, Civiel en Facilitaire dienstverlening.

Door onze vestigingen in Duitsland hebben wij hier ook een groot bereik van zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten en kunnen wij snel schakelen op vraag en aanbod. Wij bemiddelen over de grens en geven daarbij de bijbehorende voorlichting over het werken in het buitenland. Wij helpen zowel werkgever als werknemer bij de daar bijhorende formulierenstroom. Zie u ook kansen in Duitsland? Wij denken graag met u mee met betrekking tot het inlenen van flexibel personeel. Jobdirekt heeft de kennis, ervaring en benodigde vergunningen ten aanzien van het uitzenden in Duitsland.

Wat ons onderscheidt?
• Jarenlange ervaring
• Regelmatig persoonlijk contact met zowel onze medewerkers als klanten
• Aandacht en tijd om individuele behoeften en wensen in kaart te brengen
• 24 uur bereikbaar indien gewenst
• Ruime ervaring in het uitlenen "over de grens"
En last but not least; eerlijk-, open- en betrouwbaarheid op alle fronten!

Jobdirekt uitzendbureau werkt volgens de NBBU en volgens de NEN 4400-01 normering. Dit is voor u een garantie dat u samenwerkt met een officieel erkend uitzendbureau waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Nieuwsgierig naar een mogelijke samenwerking met een betrouwbaar, loyaal, betrokken en persoonlijk uitzendbureau met kennis van zaken? Wij staan je graag te woord om je te helpen bij het vinden van de juiste baan en/of kandidaat. Kijk gerust verder op onze website voor overige informatie en/of vacatures

lees meer

Contactpersoon Jobdirekt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Coevorden