Vacature Orderpicker op onder andere de Heftruck - Cuijk

Cuijk

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Rijd jij bij wijze van spreken geblinddoekt, achteruit én zonder brokken het magazijn door? Geblindoekt hoef je dat bij ons niet per se te doen, maar je gaat graag die uitdaging aan? Dan hebben we goed nieuws voor je: deze baan als Orderpicker met heftruck certificaat is jou op het lijf geschreven! Op dit moment zijn we voor een opdrachtgever in de omgeving van Cuijk op zoek naar een bevlogen logistieke kracht! En wil je daar goed geld mee verdienen? Verhef je carrière bij Logistic Force! Want wij zijn voor een klant in de omgeving van Cuijk opzoek naar een ambitieuze heftruckchauffeur!


WAT GA JE DOEN?

Als Orderpicker voel jij je thuis in een elke omgeving, als de stellingen maar hoog zijn en de paden smal. Hoe jij je orders moet picken is de vraag, maar dat je de juiste producten van je picklijst verzameld staat vast! Het kan dus zijn dat je de producten met de heftruck moet picken waardoor een heftruckcertificaat gewenst is. Dit wil niet zeggen dat je heel de dag op de heftruck zit. Daarnaast zorg jij ervoor dat het magazijn netjes geordend blijft en je bent niet te beroerd om af en toe je handen uit de mouwen te steken om bijvoorbeeld je collega's te helpen waar nodig. je zult deze functie in dagdienst vervullen en kunt s'avonds dus lekker en welverdiend met de beentjes omhoog!


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Jij snapt het logistieke proces, of bent bereid hier alle energie in te steken en het orderpicken te leren.
  • Jij kunt sturen als de beste en heb er ook het benodigde papiertje voor, of je staat er voor open om een certificaat toe te voegen aan je skills.
  • Je zoekt een werkgever waarbij jij het verschil kunt maken én jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Je bent als een vis in het water wanneer het lekker druk is, stilte is saai;
  • Je geniet van de afwisseling in je werk.
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1.001 manieren. Te beginnen met een beloning conform de gelende CAO van de opdrachtgever. Maar misschien nog wel belangrijk zijn de ‘extraatjes’. Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw toekomst, maar investeren we hier ook in. Denk hierbij aan de eventueel benodigde certificaten voor de werkzaamheden. En ben je supergemotiveerd? Dan zijn er nog vele andere opleidingsmogelijkheden via Logistic Force Academy.

Klinkt goed toch? Gewoon solliciteren dus!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Orderpicker in Cuijk