Vacature Medewerker Front Office Sociaal Team - De Bilt

De Bilt

Stichting MENS De Bilt
 • Stichting MENS De Bilt Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 32 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij iemand die graag met mensen in gesprek gaat over hun hulpvraag? Ben jij goed in het analyseren van het probleem en het achterhalen van de vraag achter de vraag? Kun je snel schakelen tussen verschillende onderwerpen? Werk je graag samen om tot een passende oplossing te komen? En ben je goed in het voeren van telefonische gesprekken om mensen met een hulpvraag op weg te helpen? Dan ben jij mogelijk een geschikte medewerker Frontoffice van MENS De Bilt.

MENS De Bilt is de Biltse organisatie voor de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de Jeugdwet en Welzijn. MENS De Bilt is georganiseerd in drie teams: Team Welzijn, Sociaal Team en het CJG (Jeugdteam). De Frontoffice werkt momenteel alleen voor het Sociaal Team. Mogelijk zal de Frontoffice op termijn ook voor het Jeugdteam gaan werken. Bij het Sociaal Team kunnen inwoners van de gemeente De Bilt zich melden met vragen over zorg, wonen en welzijn. Bij het Jeugdteam melden inwoners zich met vragen over jeugdhulp.

Wat ga je doen?
Als medewerker Frontoffice ben jij het eerste aanspreekpunt voor het Sociaal Team. Je zorgt ervoor dat het hele proces, van aanmelding tot huisbezoek, wordt gefaciliteerd voor de inwoner en de medewerker Sociaal Team. Eén van de belangrijkste taken is om de hulpvraag die iemand heeft in kaart te brengen. Waar mogelijk beantwoord je iemands vraag. Dat kan gaan over alles wat te maken heeft met wonen, zorg en welzijn. Wanneer het nodig is, maak je de aanmelding bij het Sociaal Team in orde of je verwijst door naar de juiste partij. Na de aanmelding zorg je ervoor dat de administratie van de aanmelding in orde wordt gemaakt. Je plant de agenda's van de medewerkers Sociaal Team in en vult het digitale dossier waar nodig.

lees meer

Gestelde eisen Wie ben je?
Je bent maatschappelijk betrokken en communicatief vaardig. Je hebt het vermogen om mensen, open, onderzoekend en op een respectvolle manier te woord te staan. Je bent stressbestendig, flexibel en zorgvuldig en je kunt goed organiseren. Je kunt snel schakelen, denkt in oplossingen en je bent niet van ‘kastjes en van muren'. Je bent in staat snel nieuwe vaardigheden aan te leren en nieuwe kennis op te doen.

Wat vragen wij?
 • MBO+/HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en ervaring in een soortgelijke functie.
 • Werkervaring in welzijn, zorg of maatschappelijke dienstverlening.
 • Ervaring met de uitvoering van de Wmo en Jeugdwet is een pluspunt.
 • Ervaring in het werken met Office 365.
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je hebt kennis van de sociale kaart, wet- en regelgeving over de Wmo en andere relevante wetgevingen zoals de Wlz.
Wat bieden wij?
 • Een veelzijdige, uitdagende en maatschappelijk betrokken functie.
 • Je bent werkzaam in een team waar ruimte is om te leren van elkaar.
 • De aanstelling is voor 32 uur per week voor de periode van een jaar, waarbij verlenging van het contract tot de mogelijkheden behoort.
 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening, salarisschaal 7.
 • Vrije keuzemogelijkheden via het Individuele Keuze Budget (IKB).
 • Opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Extra informatie Meer informatie
Als je vragen hebt over de vacature dan kun je contact opnemen met Lucy Kroes, teamleider Sociaal Team, clusters Frontoffice en Indicatieteam, op telefoonnummer 06-45 66 41 53.

Sollicitaties
Ben je geïnteresseerd in deze veelzijdige functie dan kun je tot en met 17 september 2021 een sollicitatiebrief met CV mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving MENS De Bilt is dé organisatie voor maatschappelijke ondersteuning in de gemeente De Bilt. Onze medewerkers en vrijwilligers ondersteunen initiatieven van inwoners op het gebied van welzijn, wonen en zorg. Wij faciliteren activiteiten, beantwoorden vragen en geven ondersteuning en advies.

Alle activiteiten van MENS De Bilt zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk (blijven) meedoen in de maatschappij en zelf de regie houden over hun leven. Daarom focussen wij op hun eigen kracht en sluiten we aan bij hun mogelijkheden.

MENS De Bilt werkt samen met de gemeente, maatschappelijke organisaties, zorgaanbieders en bedrijven. Maar vooral werken wij samen met de inwoners van de zes kernen van de gemeente De Bilt. U vindt ons dichtbij huis bij één van onze servicecentra, bij de jongerencentra, het Steunpunt Mantelzorg of u kunt uw vragen stellen bij het Sociaal Team.

lees meer

Contactpersoon P. Vulto
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Sociaal Werker in De Bilt