Vacature Schilder - De Bilt

De Bilt

SchilderMeesters
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Het bedrijf

Wij zijn een schildersbedrijf wat actief is in verschillende segmenten van het schildersvak. Zo doen wij veel onderhoud aan particuliere woningen, gebouwen en instanties. We zoeken een ervaren schilder die zelfstandig in een team van vaste collega’s kan werken en gedisciplineerd kan werken. Het is van belang dat je overweg kan met verschillende verfsystemen en weet wat systematisch werken is. We zijn een open bedrijf met korte communicatielijnen naar medewerkers en klanten. Wij leveren graag kwaliteit van hoog niveau.

De baan

Je komt bij ons te werken op onderhoudsklussen in zowel het particuliere als grotere werk voor de VVE. Het is belangrijk dat goed kan communiceren en je gedreven kan opstellen. Naast je collega’s moet je ook de klant goed te woord kunnen staan. Daarnaast voor je de opdracht zoveel mogelijk van A-Z uit. Dit betekent dat als je ergens een klus opstart, je deze ook afmaakt.

Functie eisen

  • Je beschikt over aantoonbare werkervaring in het schildersvak;
  • Je bent gedreven en bent goed in samenwerken;
  • Je bent in het bezit van VCA;
  • Je hebt verstand van systematisch werken en kunt vooruitdenken.

Wij bieden

  • Een goed salaris gebaseerd op basis van je werkervaring;
  • 25 vakantiedagen met 8,33% vakantiegeld;
  • Wekelijkse verloning;
  • Bedrijf met toekomstperspectief.

Reageren

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Wulfert van Goor op telefoonnummer 0341-437032. Indien u geïnteresseerd bent in deze functie ontvangen wij graag uw persoonlijke gegevens, bij voorkeur per e-mail: [email protected]


lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.900 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving SchilderMeesters is het platform voor werk binnen de Schilders- en Glaszettersbranche. Door ons uitgebreide netwerk van kleine en grote opdrachtgevers hebben we voor Schilders en Glaszetters veel aanbod in interessante vacatures in het onderhoud, renovatie, nieuwbouw en particuliere werk. We bieden vooral werk voor de lange termijn en vast dienstverband. We hebben altijd werk bij jouw in de regio.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schilder in De Bilt Bekijk alle soortgelijke vacatures