Vacature Glazenwasser bij Ranko - De Rijp

De Rijp

  • Ranko
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wil jij werken in een gezellig team en word je blij van schone ramen en gebouwen? Solliciteer dan direct als glasbewassingsmedewerker bij Ranko! Bij ons kun je een volledige werkdag we

Wil jij werken in een gezellig team en word je blij van schone ramen en gebouwen? Solliciteer dan direct als glasbewassingsmedewerker bij Ranko! Bij ons kun je een volledige werkdag werken, omdat wij het schoonmaken van meerdere objecten aan elkaar knopen voor je. Zo kom je op één dag op allerlei verschillende locaties. Dus, ben je betrouwbaar en opzoek naar een dynamische baan als glasbewassingsmedewerker? Dan zijn wij een match!

Je werkdag

Bij ons wordt je ‘s ochtends vroeg met een bakje koffie in de hand op ons kantoor in De Rijp gekoppeld aan een collega. Samen pakken jullie één van de bedrijfsauto’s om op pad te gaan richting je eerste klant. In totaal heb je zo een zeven klanten per dag, maar soms bestaat je dag uit één of twee langere klussen. Dit kunnen heel verschillende klussen zijn. Zo begin je bijvoorbeeld bij een kantoorgebouw, ga je daarna door naar drie particulieren waar je, naast hard werken, ook een gezellig praatje maakt met de bewoners. Wanneer je weer terugkomt op kantoor in De Rijp staat het lekkers al voor je klaar en kun je even rustig bijkomen. Werk je op zaterdag, blijf dan hangen voor een gezellig borrel!

Bij ons

Bij Ranko zijn we al 20 jaar een betrouwbare en stabiele partner in de schoonmaakbranche met de overtuiging dat alles schoon kan. Wij vinden het belangrijk dat we voor elkaar zorgen. Dat geldt zowel voor de klant als voor onze medewerkers, samen komen we verder. Door middel van onze Noord-Hollandse houding en “het moet goed en komt goed” mentaliteit zijn wij uitgegroeid van een eenmanszaak tot een bekende partner in de glasbewassing, schoonmaak en specialistische reiniging met 70 medewerkers.

Onderling heerst een gezellige en hechte sfeer, samen moeten we hard werken en dat doen we met een lach op ons gezicht. We hebben bedrijfsfeestjes en zijn fan van leuke borrels en lekkers bij de koffie. Ook zijn er mogelijkheden om door te groeien bij ons.

Wij zoeken

In een nieuwe collega zoeken wij vooral iemand die fit is en de handen uit de mouwen wilt steken.

Solliciteer direct als jij:

·        Betrouwbaar bent;

·        Goed zelfstandig kunt werken;

·        En graag een praatje maakt met collega’s en klanten.

·        Ervaring is een pré.

Wij bieden

·        Een goed salaris tussen de €11,44 en €13,05 per uur

·        10% van je gewerkte uren aan vakantiedagen

·        Doorgroeimogelijkheden

·        Leuke uitjes en borrels, en fijne collega’s

Ben je enthousiast?

Zie jij jezelf al helemaal bij ons werken? Solliciteer dan nu via de “solliciteer direct” knop. Dan neemt onze recruiter contact met je op.

Tentoo verzorgt het sollicitatieproces, arbeidscontract en verloning voor Ranko.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 11,44 - € 13,05 p/u
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Glazenwasser in De Rijp