Vacature Orderpicker Dagdienst (8:00 - 17:00 uur) - Den Bosch

Den Bosch

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Sta jij te springen om gewoon lekker aan de slag te gaan, ondertussen lekker fysiek bezig te zijn en dan het mooiste: daar ook nog eens betaald voor krijgen?! En dat bij een werkgever die jou en de logistiek als geen ander begrijpt en je hierin kan ondersteunen, ideaal! We zijn voor een snelgroeiende en professionele opdrachtgever in Den Bosch nog op zoek naar een ervaren logistiek medewerker die van aanpakken weet.


WAT GA JE DOEN?

Binnen dit sterk groeiende en professionele bedrijf in Den Bosch is het erg druk en daarom zijn ze per direct op zoek naar vaste versterking voor het logistieke team. Het bedrijf produceert hoogwaardige producten en jij als logistiek medewerker zorgt ervoor dat alle productielijnen op tijd bevoorraad worden en lekker door kunnen blijven lopen. Je doet dit werk, in nauw overleg, samen met 3 tot 4 vaste collega's.

Hoe gaat jouw functie er dan precies uit zien? Aan de hand van de productieplanning wordt bepaald welke producten bij welke productielijn aangeleverd moeten worden. In overleg met jouw collega's ga je kijken wie welke order gaat lopen en daarmee ga je dan zelfstandig aan de slag. Je gaat voornamelijk te voet door het magazijn en pickt de juiste producten. Hierbij komt het ook regelmatig voor dat je met een stapelaar of reachtruck een pallet uit de stelling moet pakken. De gepickte goederen zet je op een magazijnkar en lever je daarna compleet aan bij de juiste productielijn. Voor dit werk is het van belang dat je met het juiste tempo kunt werken, maar vooral ook erg secuur bent. Want door een klein foutje kan een productielijn stil komen te staan en gaan de producten te laat de deur uit. Bij het picken maak je gebruik van een handscanner met een Nederlands computersysteem er op. Het spreken en begrijpen van de Nederlandse taal is dus een harde eis. Naast het picken van de orders en het bevoorraden van de lijnen, houd je je ook bezig met het opgeruimd houden van het magazijn. Daarnaast is er een mogelijkheid om door te groeien en je bezig te gaan houden met inkomende en uitgaande goederen en eventueel ook administratieve werkzaamheden.

Het werk is fysiek niet erg zwaar, maar omdat je de hele dag loopt en ook wat sjouwt, is een goede fysieke gesteldheid zeer van belang.

Bij dit bedrijf werken ze van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur. Van overwerk is zelden sprake. Als je ervoor open staat is het wel mogelijk om wat overuren te maken.

Het gaat om een functie waarbij je een korte periode via Logistic Force werkzaam gaat zijn. Daarna is het de bedoeling dat de opdrachtgever je een contract aan gaat bieden.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
 • Een positieve houding, je hebt zin om te werken
 • Je bent per direct of op zeer korte termijn beschikbaar (dit op fulltime basis / 40 uur per week)
 • Aantoonbare werkervaring als orderpicker of logistiek medewerker
 • Je hebt ervaring met het werken met een stapelaar en reachtruck
 • Je bent zeer secuur
 • Je bent flexibel ingesteld
 • Een oog voor detail
 • Jij durft initiatief te nemen
 • Je beschikt over een goede fysieke gesteldheid
 • Je bent een teamplayer die ook prima zelfstandig aan de slag kan
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift)
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Om te beginnen met een zeer goed salaris. Bij de start ligt het loon tussen €2200,- en €2400,- bruto per maand. Daarna zijn er mogelijkheden om verder te groeien. Bij Logistic Force hebben we daarnaast wat leuke 'extraatjes' voor je. Denk hierbij aan het investeren in jouw toekomst. Via onze eigen Academy is het bijvoorbeeld mogelijk om logistieke certificaten te behalen of verlengen.

Ervaar zelf hoe werken ook kan en JOIN THE FORCE!

Iets voor jou? Waar wacht je dan op? Solliciteer!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 2.400 p/m
Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Orderpicker in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures