Vacature GZ-psycholoog Ministerie van Defensie - Den Bosch

Den Bosch

BKV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Ga als GZ-psycholoog aan de slag bij deze unieke organisatie en krijg te maken met uitzonderlijke, complexe problematiek.


Jouw nieuwe baan

De gezondheidsorganisatie van Defensie bestaat uit een aantal bedrijven die ieder een specifieke bijdrage leveren aan de militaire gezondheidszorg. 

De Militaire Geestelijke Gezondheidszorg (MGGZ) levert tweedelijns geestelijke gezondheidszorg aan de actief dienende militairen van Defensie en aan veteranen. De MGGZ telt ongeveer honderd medewerkers verdeeld over vier regiocentra, een psychiatrische kliniek en een expertisecentrum. De regiocentra zijn gevestigd in Utrecht, Zwolle, Amsterdam en 's-Hertogenbosch. Jij werkt in 's-Hertogenbosch.

De nadruk binnen de MGGZ ligt op ambulante activiteiten, dagbehandelingen en kortdurende opnames. Daarnaast speelt de MGGZ een belangrijke rol in de voorbereiding op en de zorg tijdens en na uitzendingen.

Jouw werkzaamheden als regiebehandelaar:

  • Voeren van intakegesprekken.
  • Verrichten van psychodiagnostisch onderzoek.
  • Geven van diverse vormen van psychologische behandelingen.
  • Deelnemen aan het wekelijkse, multidisciplinaire overleg, waar afstemming van de diverse behandelingen plaatsvindt.
Jouw nieuwe werkplek

Als GZ-psycholoog maak jij deel uit van een ambulant team van enthousiaste, gemotiveerde en goed opgeleide psychologen. Het team in Den Bosch bestaat uit een psychiater, basispsychologen, GZ-psychologen (i.o.), klinisch psychologen (i.o.), een sociaal psychiatrisch verpleegkundige en een verpleegkundig specialist. Het service- en klantgerichte secretariaat, bestaande uit twee administratief medewerkers, maakt het team compleet.


Wat breng je mee?

In jouw rol is het belangrijk dat je een (zelf)kritische instelling hebt en verantwoordelijkheden durft te nemen. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en in stressvolle situaties houd jij zicht op wat belangrijk is.

Daarnaast…

  • ben jij een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog;
  • heb jij kennis van en ervaring met cognitief gedragstherapeutische interventies en psychodiagnostisch onderzoek;
  • heb jij bij voorkeur ervaring met traumabehandeling;
  • is aantoonbare werkervaring als GZ-psycholoog bij Defensie een pre.
Arbeidsvoorwaarden

Jij bent 32 uur per week beschikbaar. Deze functie kan tevens ingevuld worden door twee personen, dus ook als jij maar 16 uur per week beschikbaar bent, zien we jouw reactie graag verschijnen. Je start bij voorkeur 10 mei aanstaande. Als jij de VGB-procedure nog moet doorlopen is een latere startdatum bespreekbaar. De opdracht loopt zes maanden, met optie tot een aanvullende opdracht.

Wens je meer informatie over de arbeidsvoorwaarden, zoals het salaris? Gelieve niet rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende locatie van Defensie.

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Senior Consultant Healthcare Roy Looijkens via + 31 888 – 22 55 88. Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: + 31 6 – 81 08 80 61 of per mail via [email protected]


Verdere informatie

Je kunt uiterlijk tot donderdag 22 april, 10.00 uur reageren op deze vacature. 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdagochtend 28 april en op donderdagmiddag 29 april. Bij interesse in deze vacature word je vriendelijk verzocht hiermee alvast rekening te houden in je agenda.  

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures GZ-psycholoog in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures