Vacature Junior Werkorganisator Bouw | Direct Onderhoud - Den Bosch

Den Bosch

Building Heroes
 • Building Heroes Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Be a hero

Als Junior Werkorganisator Bouw kom je te werken in een enthousiast team. Hierbinnen word jij verantwoordelijk voor het aannemen (telefonisch/digitaal) van klachten of meldingen met betrekking tot uit te voeren onderhouds- en/of herstelwerkzaamheden. Deze klachten/meldingen verwerk jij vervolgens in een geautomatiseerd systeem (Navision). Jij beheert en bewaakt de voortgang. 

Om de klachten of meldingen dan ook te verwerken, plan jij de eigen service-medewerkers in en zet jij dus de klacht/melding naar deze medewerkers door. Je maakt afspraken met bewoners en/of melders van de klachten ten behoeve van de uitvoering. Hiernaast zet je de klachten/meldingen door naar gespecialiseerde onderaannemers, en meld je de klachten/melding gereed als deze zijn voltooid. 

Als Junior Werkorganisator Bouw komt het voor dat je op locatie aanwezig bent om de uit te voeren werkzaamheden op te nemen. Hiernaast ben je als Junior Werkorganisator Bouw verantwoordelijk voor het opstellen van een begroting/offerte.


Benefits

Deze rol als Junior Werkorganisator Bouw biedt jou het volgende: 

 • Je komt te werken bij een gezond bedrijf met een collegiale sfeer waar projecten gerealiseerd worden waarop je trots kunt zijn;
 • Een bedrijfscultuur wordt daarbij gekenmerkt door korte lijnen en een nuchtere realistische aanpak;
 • Een plek waar je met creativiteit, enthousiasme en resultaatgerichtheid veel kunt bereiken;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • In de rol als Junior Werkorganisator Bouw heb je alle ruimte voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Ontwikkel je professioneel én persoonlijk door trainingen te volgen in Builders College: een stimulerend platform om jou nóg meer uit je carrière te laten halen.
Blauwdruk bedrijf

Deze organisatie, gevestigd in regio Den Bosch is actief op het gehele traject van planontwikkeling, utiliteits- en woningbouw, renovatie en onderhoud. Het is een bouwpartner die graag op een innovatieve en initiatiefrijke manier een bijdrage levert aan de realisatie en herstructurering van woon- en werkruimte. Hierbij gebruiken zij hun brede en bovenal deskundige kennis en jarenlange ervaring in de utiliteits- en woningbouw, renovatie en onderhoudsprojecten. De proactieve houding wordt alom gewaardeerd en juist in datgene dat zij méér doen dan bouwen, schuilt hun meerwaarde.


Bouwstenen voor succes
 • Een afgeronde mbo/hbo-opleiding en/of door ervaring opgedaan mbo/hbo werk- en denkniveau;
 • Een echte teamplayer en bezit goede sociale vaardigheden;
 • Klantgericht, accuraat, stressbestendig, communicatief en zelfstandig;
 • Ervaring met MS-office;
 • Kennis van Navision en Ibis-Trad is een pré. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Thuishonk voor de helden in bouw en infra

BUILDING HEROES is een stimulerend platform voor oprecht betrokken professionals met een sterke intrinsieke drive om zich ontwikkelen, en te willen werken met de beste mensen op de mooiste projecten. Binnen Building Heroes combineren wij onze expertise op het gebied van bemiddeling, werving en selectie, detachering, coaching, management skills, leadership development en executive search. Waardoor we dé katalysator kunnen zijn voor passies en prestaties, voor ontwikkeling, innovatie en plezier.

Dus als je een nieuwe baan zoekt in de bouw, vastgoed of infra, tijdelijk werk of juist een vast dienstverband, dan zijn wij de portal naar bijzonder leuke vacatures in de regio Noordwest Nederland, Zuidwest Nederland en Midden Nederland. En als je op zoek bent naar de beste specialisten, managers of directeuren op organisatie- of projectniveau van het moment in bouw en infra, dan heeft Building Heroes het elite corps bij uitstek voor het vinden van het juiste talent.

Omdat we als Building Heroes écht willen bijdragen aan de uitdagingen die bouwtalent ondervindt.

Voor jonge helden in bouw, infra en vastgoed is het een extra spannende tijd. Je weet immers nog niet hoe het is om te werken en wellicht lijkt jouw toekomstperspectief ineens onzeker.

De sector zal zich echter in een rap tempo blijven ontwikkelen. Bouwondernemingen have to keep up – dus investeren in talent is en blijft super belangrijk. Dat beseffen wij en onze klantpartners ons als geen ander. Dus roepen we de Construction Class of 2020 in het leven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!