Vacature Junior Winshuttle Consultant - Den Bosch

Den Bosch

Feel Flex
  • Feel Flex Bedrijfsprofiel
  • Universitair of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als Winshuttle Consultant heb je een grote impact op het Master Data Management bij klanten.


Wat ga je doen?

Alle organisaties die SAP ERP gebruiken hebben te maken met het beheer van (master)data. Of het nu gaat om data creatie, verzameling, onderhoud of migratie, dit varieert per project. Als Winshuttle consultant ondersteun je onze klanten bij het stroomlijnen van het data management proces door middel van Winshuttle. In het team van Winshuttle consultants werk je bij klanten aan Winshuttle implementaties ofwel het door- ontwikkelen hiervan. Jouw verantwoordelijkheden en de duur van het project kunnen per project variëren. Daarnaast ben je zoals al onze Winshuttle consultants een onderdeel van het Winshuttle Servicedesk team. Zodra een klant assistentie nodig heeft bij bijvoorbeeld het bouwen van een Winshuttle scripts of een andere functionele vraagt heeft ben jij een echte problemsolver en bijt je hierin vast totdat jij de oplossing hebt gevonden. Je kunt hierbij ook rekenen op hulp van de andere teamleden.


Wie ben jij?

Je bent energiek, leergierig en ondernemend en je werkt graag doel- en oplossingsgericht. Je bent vertrouwd met technologie en kunt gemakkelijk een nieuw programma leren beheersen.


Wat wij vragen?
  • basiskennis van SAP
  • Kennis danwel affiniteit met programmeren (in Winshuttle zul je Javascript, HTML en CSS moeten toepassen)
  • Affiniteit met Data Management is een pré
Solliciteren? Wees er snel bij!

Ben jij die toffe kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer direct!’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.300 p/m
Bedrijfsomschrijving BOUWEN. DAT IS EEN VAN DE DINGEN DIE WIJ DOEN.

Feelflex bouwt aan de juiste verbinding tussen onze flexwerkers en opdrachtgevers. We zijn op een persoonlijke manier betrokken bij het vinden van de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

In een korte tijd hebben we onszelf weten te bewijzen als een betrokken en kwalitatief sterke partij. Sinds de start van Feelflex in 2014 zijn we in korte tijd flink gegroeid. Zo hebben we werknemers in dienst uit de disciplines: techniek, administratie, industrie & productie en transport & logistiek.

Wij zijn op zoek naar talent van diverse niveaus. Zo bemiddelen wij voor ongeschoold tot academisch personeel.

Koflexwerk is aangesloten bij de NBBU en NEN 4400-1, WKA, VCU en SNA gecertificeerd. Daarmee zijn wij een van de slechts 10% gecertificeerde uitzendbureaus in Nederland. Dit betekent dat wij ons houden aan gedragsregels die de integriteit van de uitzendbranche waarborgen. Zo kan jij ervan uit gaan dat je zorgeloos in zee gaat met een betrouwbaar uitzendbureau. Kortom: reden genoeg om eens contact met ons op te neme

lees meer

Contactpersoon Beau van Gestel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Den Bosch