Vacature Junior Ontwerpmanager - Den Bosch

Den Bosch

Building Heroes
  • Building Heroes Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Be a hero

Als Junior Ontwerpmanager ben je goed in staat de klantbehoefte scherp te krijgen en te houden tijdens het ontwerpproces. In deze sleutelpositie stuur je het ontwerpproces aan van integrale projecten (D&B) welke zich laten kenmerken als utiliteitsbouw- of utilitaire woningbouw. Deze projecten hebben echter allemaal één ding gemeen: er zit of een grote mate van repetitie in of het project is te bouwen vanuit een prefab modulair bouw systeem. 

Jij bent in deze rol verantwoordelijk voor zowel het technisch ontwerp als de planning en de budgetbewaking en geeft (in)direct leiding aan een team van 5 tot 15 medewerkers, waaronder ontwerpers, constructeurs, bouwkundigen, installateurs etc. Je bent de verbindende schakel tussen alle betrokken partijen in het traject en in staat het verschil te maken door een mensgerichte en strakke aansturing van het ontwerpproces en neemt een actieve rol in het voortraject waaronder het (mede) bepalen of het project past bij de uitgangspunten die deze organisatie nastreeft. Kortom, een zeer veelzijdige rol bij een moderne, groeiende organisatie die het echt anders doet.


Benefits
  • Een uitdagende functie met volop ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Werken binnen een innovatief en groeiend bedrijf die verder te kenmerken is als een start-up organisatie;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden maar vooral de uitdaging om het verschil te maken door onderscheidend te zijn in de markt van de grote projecten;
  • Ontwikkel je professioneel én persoonlijk door trainingen te volgen in Builders College: een stimulerend platform om jou nóg meer uit je carrière te laten halen.
Blauwdruk bedrijf

Onze opdrachtgever is te omschrijven als een slagvaardige, moderne, innovatieve en kwaliteitsgerichte organisatie gericht op utilitaire (woning)bouwprojecten. Het bedrijf heeft het traditionele model volledig omgegooid en werkt vanuit de overtuiging dat er alleen waarde toegevoegd kan worden aan de voorkant van het traject. Met andere woorden: zij hebben een systeem bedacht om sneller, goedkoper en kwalitatief beter te kunnen bouwen. Door vanaf de initiatief fase alle krachten te bundelen in een conceptuele blauwdruk waardoor al in een vroeg stadium duidelijk is wie welke bijdrage aan een project levert. Dit wordt doorgerekend vanaf de fundering tot aan het hoogste punt, ruim voordat er überhaupt sprake is van een bouwplaats. Hiermee worden onplezierige verrassingen, zowel qua planning, financieel of bijvoorbeeld constructief, tot een absoluut minimum beperkt.

Vanuit deze visie word er ingezet op projecten (veelal hoogbouw) die te bouwen zijn op basis van een modulair systeem of waar een sterke mate van repetitie inzit. Ze zetten daarnaast hoog in op een volledig uitgewerkte digitale voorbereiding en werken, vanuit BIM, samen met alleen vaste partners. Doordat het een kleine, flexibele en slagvaardige organisatie is kan het bedrijf snel meebewegen met de markt. Aan de andere kant zit er enorm veel kennis in de organisatie en kunnen ze verder leunen op expertise van de vaste (toonaangevende) partners.

Binnen deze organisatie heerst er een informele en familiare sfeer. Daarbij worden er brede functies gehanteerd waarbij niet in hokjes wordt gedacht. Ook is deze organisatie één van de meest vooruitstrevende bedrijven in haar bedrijfstak, continu zijn ze bezig met het ontdekken en toepassen van innovaties, vernieuwing en ontwikkeling. Werkplezier en uitdaging zijn van groot belang binnen dit bedrijf. In de lijn van deze constante vernieuwing is deze rol als Junior Ontwerpmanager tot stand gekomen. Ze zoeken een professional die wil aanhaken op de visie dat bouwen veel sneller, goedkoper en kwalitatief beter kan.


Bouwstenen voor succes

Je beschikt over een hbo+ werk- en denkniveau. Als opleidingsachtergrond heb je een hbo studie (bijvoorbeeld aan de TU) afgerond richting bouw, civiel of techniek. Je bent samenwerkingsgericht, sociaal vaardig, beschikt over een helikopterview en je bent in staat om actief te luisteren.

Daarnaast kun je goed onder druk werken zonder de kwaliteit en het proces uit het oog te verliezen. Je bent besluitvaardig, doelgericht en pragmatisch ingesteld. De dynamiek van de bouw spreekt jou aan.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Thuishonk voor de helden in bouw en infra

BUILDING HEROES is een stimulerend platform voor oprecht betrokken professionals met een sterke intrinsieke drive om zich ontwikkelen, en te willen werken met de beste mensen op de mooiste projecten. Binnen Building Heroes combineren wij onze expertise op het gebied van bemiddeling, werving en selectie, detachering, coaching, management skills, leadership development en executive search. Waardoor we dé katalysator kunnen zijn voor passies en prestaties, voor ontwikkeling, innovatie en plezier.

Dus als je een nieuwe baan zoekt in de bouw, vastgoed of infra, tijdelijk werk of juist een vast dienstverband, dan zijn wij de portal naar bijzonder leuke vacatures in de regio Noordwest Nederland, Zuidwest Nederland en Midden Nederland. En als je op zoek bent naar de beste specialisten, managers of directeuren op organisatie- of projectniveau van het moment in bouw en infra, dan heeft Building Heroes het elite corps bij uitstek voor het vinden van het juiste talent.

Omdat we als Building Heroes écht willen bijdragen aan de uitdagingen die bouwtalent ondervindt.

Voor jonge helden in bouw, infra en vastgoed is het een extra spannende tijd. Je weet immers nog niet hoe het is om te werken en wellicht lijkt jouw toekomstperspectief ineens onzeker.

De sector zal zich echter in een rap tempo blijven ontwikkelen. Bouwondernemingen have to keep up – dus investeren in talent is en blijft super belangrijk. Dat beseffen wij en onze klantpartners ons als geen ander. Dus roepen we de Construction Class of 2020 in het leven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Manager in Den Bosch