Vacature Enthousiaste Horeca Medewerk(st)er - Den Bosch

Den Bosch

Subway Maaspoort
  • Subway Maaspoort
  • Vast contract
  • 24 - 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Met ruim 44.000 vestigingen in 110 landen is SUBWAY® de grootste sandwich-franchiseketen ter wereld en zijn we leidinggevend in de internationale groei van de quick service restaurants.

Wil jij werken bij Subway? Bij onze store op de Bossche Woonboulevard zijn wij op zoek naar leuke medewerk(st) ers (24/32 uur).

Jij maakt niet zomaar een broodje, jij maakt de mooiste en lekkerste van allemaal! Wij gaan samen voor kwaliteit, vriendelijkheid en snelheid, en zorgen er zo voor dat onze gasten bij ons terug willen komen. Met jouw enthousiaste en pro/actieve houding pas je prima in ons team. Voor keuken-, kassa- en schoonmaakwerkzaamheden draai jij je hand ook niet om.

Herken jij je hierin? Solliciteer dan nu!

Horeca ervaring en kennis van de Engelse taal is een pré. Subway is 7 dagen per week geopend, van 9.30 - 19.00 uur dus ook 's-avonds kan je lekker vrij zijn

Opleidingen: Subway biedt een ruim scala aan interne en externe opleidingen met doorgroeimogelijkheden.

Binnen onze organisatie doorloop je een trainingsprogramma van een week waarin je coach je volledig wegwijs maakt in je functie en je kennis laat maken met je collega's.

Wij bieden je een marktconform salaris in een leuke en gezellige sociale werkomgeving.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttimelees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Horeca Medewerker in Den Bosch