Vacature Bijbaan Gastheer/Gastvrouw (oproep) - Den Bosch

Den Bosch

Autobedrijf Van den Udenhout
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan of ben je op dit moment een periode aan het overbruggen? Bij Van den Udenhout Groep hebben we ruimte voor een leuke baan. Op onze autocampus in Den Bosch is de “de Huiskamer” waar we onze gasten ontvangen. We zijn op zoek naar een gastheer/gastvrouw met gevoel voor Horeca en gastvrijheid: iemand elke klant een warm welkom geeft. Deze vacature is uitermate geschikt voor studenten die doordeweeks afwisselend beschikbaar zijn, en op zaterdag beschikbaar zijn om te werken.

Zomaar een werkdag bij Van den Udenhout
Je komt 's ochtends binnen in de Huiskamer in 's-Hertogenbosch en gaat direct aan de slag met alle voorbereidingen voor die dag. Je zorgt dat alle apparatuur gereed is voor het klaarmaken van heerlijke cappuccino's, je zorgt dat er verse jus d'orange geperst is en bakt croissants af. Kortom, je zorgt dat er om 8:00 uur een heerlijk ontbijt klaar staat. Ten allen tijde draag je zorg over dat alles vers is en let daarbij op de voedselveiligheid.

Er komen diverse klanten binnen die hun auto hebben weggebracht voor onderhoud. Je maakt voor hen een kop koffie en je bereidt een vers ontbijt voor ze terwijl ze wachten totdat hun VW of Audi bij de werkplaats gereed staat. Gedurende de dag zorg je met jouw oog voor detail, dat de balie en de tafels er netjes uit zien en zorgt dat alle klanten zich thuis voelen in onze huiskamer. Je bereidt alvast zaken voor zodat de volgende dag alles klaar staat en aan het einde van de dag bespreek je met je collega's de dag van morgen.

Kortom, een dag vol hectiek en dynamiek en waarbij je wezenlijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering van een bourgondisch autobedrijf met ruim 500 medewerkers.

lees meer

Gestelde eisen

Functie-eisen
• Je hebt een aantal jaren werkervaring in de horeca
• Je bent flexibel en direct inzetbaar
• Aangezien je als student wisselende roosters hebt ben je afwisselend beschikbaar, op zaterdag ben je altijd beschikbaar
• Oproepcontract of vast contract is mogelijk

Persoonlijke vaardigheden
• Klantvriendelijk
• Flexibel
• Communicatief sterk
• Representatieve uitstraling

lees meer

Extra informatie
  • Een gezellig team en goede werksfeer
  • Leuke personeelsuitjes en een actieve personeelsvereniging
  • De mogelijkheid om mee te doen aan sportieve activiteiten van VDU Fit
  • Een reiskostenvergoeding en pensioenregeling
  • Een collectieve ziektekostenverzekering bij ONVZ
  • Korting op de aanschaf van occasions, onderhoud en automaterialen

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Van den Udenhout Groep is de Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA dealer van Zuid-Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Son, Oss, Veghel, Helmond en Veldhoven. Bourgondische gastvrijheid vinden wij belangrijk, voor onze klanten en voor onze medewerkers. Naast de verkoop en het onderhoud van onze merken biedt de Van den Udenhout Groep diensten als autoverhuur, schadeherstel (Carlux), Fleetsales, Finance & Insurance, alsmede lease (via Van den Udenhout Lease).

De sollicitatieprocedure

 1. Na ontvangst van je sollicitatie wordt een eerste selectie uitgevoerd van kandidaten
2. Eerste kop koffie met je potentieel leidinggevende
3. Als we allemaal enthousiast zijn dan bieden wij je een contract aan
4. Welkom bij Van den Udenhout!

Contactinformatie
Als je vragen hebt over de vacature of de sollicitatieprocedure of over de vacature, kun je WhatsAppen naar Bibi van der Putten (HR adviseur), telefoonnummer 0630484027. Zij beantwoordt graag al je vragen!

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via onderstaande button! Graag ontvangen wij je motivatiebrief en cv!

lees meer

Contactpersoon Bibi van der Putten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Gastvrouw in Den Bosch