Vacature Customer Service medewerker Franse taal - Den Bosch

Den Bosch

Boom Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor deze afwisselende functie op de afdeling service zoeken wij een proactieve kandidaat die tegen hectiek kan, snel kan schakelen en denkt in oplossingen.
Jij bent de intermediar tussen de service engineers en de klanten van deze organisatie. Jij verwerkt o.a. de service bonnen, voert de service contracten in, verzorgt de bestellingen voor de technische dienst, beheert de service mail met inkomende vragen, plant de service engineers bij klanten (op termijn) en heb jij alle klantcontacten in de Nederlandse en Franse taal (Wallonie). Met het hoofdkantoor wordt er gecommuniceerd in de Engelse taal.
 

lees meer

Gestelde eisen Ben jij iemand die van aanpakken weet? Heb jij goede communicatieve vaardigheden en kan jij prioriteiten stellen? Ben jij meedenkend en nauwkeurig en een leuke aanvulling voor een stabiel en hecht team? Heb jij nog niet veel ervaring maar wil jij het vak leren?
Neem dan contact met ons op zodat wij nog meer over de organisatie kunnen vertellen.
Wij kijken uit naar je reactie!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Frans, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Boom Uitzendbureau bemiddelt in vaste en tijdelijke banen voor secretarieel, financieel, commercieel en administratief personeel.
Contactpersoon Mevr. van den Boom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Customer Service Medewerker in Den Bosch