Vacature Commercieel administratief medewerker - Den Bosch

Den Bosch

Raaak personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen

Ben jij van een spin in het web en communicatief sterk? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag binnen een informele organisatie? Ga aan de slag als Commercieel Administratief Medewerker bij een bedrijf in de regio Den Bosch voor 24 tot 40 uur per week. Salaris tot €3230,- op fulltime basis!

Jij bent als Commercieel Administratief Medewerker onderdeel van het verkoop team en aanspreekpunt voor klanten en transporteurs. Je werkt bij een groeiende, bouwbedrijf vestigingen door heel Nederland. De functie is voor 24 tot 40 uur per week.

Als Commercieel Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor de juiste verwerking van in- en verkooporders die dagelijks binnenkomen via allerlei kanalen. Jij zorgt ervoor dat alles is geregeld voor de klant. Je houdt zowel de lopende als nieuwe orders nauwlettend in de gaten en je signaleert tijdig eventuele afwijkingen of knelpunten en bent proactief in het ondernemen van actie hierop.

Daarnaast zorg je als Customer Service Medewerker voor het bevestigen van de verkooporders naar de klanten, het bestellen en verwerken van de inkooporders bij de leveranciers en het beantwoorden van uiteenlopende vragen en klachten. Je zorgt dat dit administratief goed verwerkt wordt in het systeem.

Je bent communicatief vaardig en bent het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Als Commercieel Administratief Medewerker ben je op de hoogte van alle lopende bestellingen en leveringen. Als hier een vraag over komt, dan zijn ze bij jou aan het juiste adres.

Je komt te werken voor een internationaal bedrijf wat vele vestigingen heeft in Nederland. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor een deel van alle klanten Nederland. Je team bestaat uit 4 andere mensen waar je nauw mee samenwerkt. Je werktijden liggen tussen 08:30 en 17:30 en komt te werken in Den Bosch.

Is deze uitdagende baan jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton of neem voor vragen contact met ons op: 0416-745410

lees meer

Gestelde eisen Wat breng je mee
  • Je hebt minimaal, een MBO 3 werk-en denkniveau
  • Je hebt ervaring met klanten contact
  • Je bent communicatief vaardig
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.230 p/m
Extra informatie Wat krijg je er voor terug
  • 25 vakantie dagen
  • Salaris tot €3230,- bruto, afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Werken in een informeel bedrijf
  • Personeelsuitjes
Bedrijfsomschrijving Raaak Personeel helpt het MKB. Raaak levert snel flexkrachten voor tijdelijke ondersteuning & de beste nieuwe vaste medewerkers voor uw onderneming.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Administratief Medewerker in Den Bosch