Vacature Werkvoorbereider / Calculator in Den Haag

Den Haag

BaneninhetGroen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf is Baneninhetgroen op zoek naar een werkvoorbereider/calculator. Het bedrijf is gevestigd in het Westland en focust zich op het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen bij particulieren en zakelijke relaties. Wil jij aan de slag met een mooie uitdaging binnen een ervaren team? Lees dan verder!
Wat ga je doen?

Jij gaat aan de slag met de calculatie, voorbereiding en uitvoering van verschillende groenprojecten. De volgende werkzaamheden zal je verrichten:

  • Het overleggen, voorbereiden en opstellen van offertes en calculaties op basis van bestekken en offerteaanvragen
  • Je komt regelmatig op de klus om het project te bewaken en de ontwikkelingen in de gaten te houden
  • Projectvoorbereiding en overdracht aan de projectleider/uitvoerder

lees meer

Gestelde eisen
Wat breng je mee?

Het is erg belangrijk dat jij ruime ervaring hebt in het vak. Dit kan zijn als werkvoorbereider/calculator, maar ook als hovenier met ruime ervaring die de stap naar kantoor wil maken. Je moet om kunnen gaan met, of enige kennis hebben van, RAW-systemen. Verder ben je in bezit van rijbewijs B(E), eigen vervoer en woon je in regio Westland.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m
Extra informatie
Wat mag je van ons verwachten?

Eerst nodigen we je uit voor een kennismaking op kantoor. Vervolgens brengen wij jouw wensen in beeld. Baneninhetgroen neemt contact op met de opdrachtgever en zorgt ervoor dat jij snel op gesprek kan. Als het gesprek van beide kanten goed bevalt, dan kan je daar direct in dienst gaan.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Baneninhetgroen behoort tot één van de grootste intermediairs tussen groen talent en werkgevers in de groenvoorziening, de hoveniersbranche en de loonwerk sector. Als het werving- en selectiebureau voor de groene sector werken wij voor verschillende opdrachtgevers zoals gerenommeerde hoveniersbedrijven, gemeenten en grotere groenbedrijven in heel Nederland. Voor de invulling van de groene vacatures kiezen wij bewust voor een landelijke aanpak. Zo verzorgen wij voor verschillende groenbedrijven in heel Nederland de werving- en selectie voor specifieke functies binnen de groensector.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werkvoorbereider in Den Haag