Vacature Aankomend hovenier in Den Haag

Den Haag

BaneninhetGroen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Planten, bloemen, bomen. Over alles wat met groen te maken heeft ben je gepassioneerd. Jij wil dan ook graag van je passie je werk maken. Die mogelijkheid hebben wij jou! Dit hoveniersbedrijf uit de omgeving van Den Haag is op zoek naar een iemand die graag het vak onder de knie krijgt. Papieren (afgeronde hoveniersopleiding) zijn niet vereist. Het belangrijkste is dat je je passie voor het groen kan vertalen in je werk. Je komt te werken binnen een team van ongeveer vijf man. Dit team bestaat uit vakbekwame hoveniers. Het bedrijf focust zich op de particuliere sector en bedrijfstuinen in de omgeving van Den Haag.
Wat ga je doen?

Als aankomend hovenier ga jij in eerste instantie samen met een collega naar klussen. Deze collega zal jou aansturen en je helpen om de kneepjes van het vak op te pakken. Dit bedrijf werkt in zowel de aanleg als het onderhoud van tuinen. Dit kan een tuin zijn bij iemand thuis, bij een bedrijf of groter groen in een woonwijk.

Wat ga je doen? 

  • Timmeren van houtconstructies zoals schuttingen, vlonders, veranda's, pergola's en tuinhuisjes
  • Het leggen van (sier)bestrating
  • Het aanbrengen van beplanting en het vervangen en verwijderen van beplanting
  • Grasmatten leggen 
  • Onderhoudswerkzaamheden zoals grasmaaien, snoeien, onkruid verwijderen, bladblazen en groenafval opruimen

Het werk is fysiek zwaar. We zijn dan ook op zoek naar mensen voor wie dat geen probleem is. Daarnaast is het belangrijk dat je netjes bent en goed met klanten om kan gaan. Tijdens het werk zal je namelijk regelmatig met klanten in contact zijn. 

lees meer

Gestelde eisen
Wat breng je mee?

Als aankomend hovenier in Den Haag heb jij het volgende:

  • Gepassioneerd om in het groen te werken
  • Jij bent handig en een "klusser"
  • In het bezit van rijbewijs B en een eigen auto
  • Woonachtig in de omgeving van Den Haag 
  • In bezit van VCA (Of te halen via Baneninhetgroen)

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 1.950 - € 2.150 p/m
Extra informatie
Wat mag je van ons verwachten?

Wij regelen snel een afspraak met de opdrachtgever. Via ons kan je certificaten halen zoals VCA en wij voorzien in eventuele PBM's. Als je eenmaal aan het werk bent, vinden wij nauw contact met jou belangrijk. Ook komen we je graag bezoeken op jouw werkplek!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Baneninhetgroen behoort tot één van de grootste intermediairs tussen groen talent en werkgevers in de groenvoorziening, de hoveniersbranche en de loonwerk sector. Als het werving- en selectiebureau voor de groene sector werken wij voor verschillende opdrachtgevers zoals gerenommeerde hoveniersbedrijven, gemeenten en grotere groenbedrijven in heel Nederland. Voor de invulling van de groene vacatures kiezen wij bewust voor een landelijke aanpak. Zo verzorgen wij voor verschillende groenbedrijven in heel Nederland de werving- en selectie voor specifieke functies binnen de groensector.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Hovenier in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures