Vacature BIM modelleur / Pointcloud specialist - Den Haag

Den Haag

ELLBRU
  • ELLBRU Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Lijkt het je wat om aan herbestemmingen van bijzondere (monumentale) panden te werken? Ken jij Revit van binnen en buiten? Wil je betrokken zijn bij de innovaties op het gebied van 3D laserscannen en werken in Pointcloud? Lees dan snel verder, wij hebben een mooie uitdaging in petto.


Organisatie

Onze opdrachtgever is een ambitieus architectenbureau in Den Haag. Voor verschillende projecten in de monumentenzorg, herbestemming en soms ook nieuwbouw verzorgen zij het volledige ontwerpprocest. Er wordt gewerkt aan  gebouwd erfgoed als herenhuizen, kerken, landhuizen en boerderijen. Het bureau streeft naar innovatie binnen de monumentenzorg en is voorlopen op dit gebied. Om dat te bereiken werken zij met state of the art technieken waaronder virtual reality en Pointcloud. Met hun 3D laserscanner in eigen beheer is het mogelijk ontwerpen in virtual reality te bekijken. 


Functieomschrijving

Jij bent iemand met een ‘hands-on’ mentaliteit die ambitieus en vastbesloten is om van ieder project een succes te maken. Als BIM modelleur ga je werken aan uiteenlopende renovatie- en restauratieprojecten. Je kerntaak is de bouwkundig uitwerking hiervan in Revit en met Pointcloud. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het technisch uitwerken en detailleren van diverse projecten van de voorbereiding tot en met uitvoering. Hier draag je individueel, maar in een nauw samenwerkend team, zorg voor een hoogwaardig gedetailleerd en bouwkundig realiseerbaar model in Revit. Met de 3D scanner zul je op locatie metingen verrichten welke de basis vormen voor de bouwkundige uitwerking. Hierdoor kom je op toffe plaatsen waar je uiteenlopende monumentale panden in kaart zult brengen. Voor een goede samenwerking zijn goede communicatieve en sociale vaardigheden wel zo handig. Intern zijn er goede mogelijkheden om door te groeien naar een bredere rol.   


Functie-eisen
  • Een afgeronde opleiding op minimaal MBO of HBO niveau, richting bouwkunde / architectuur;
  • Aantoonbare vaardigheid met Revit;
  • Affiniteit met renovatie / herbestemming;
  • Gevoel voor moderne technieken zoals virtual reality en Pointcloud;
  • Goede Nederlandstalige,  communicatieve en sociale vaardigheden.
Ons aanbod

Bij deze baan horen een uitstekend salaris en bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden. De eerste periode zul je werken via ELLBRU, bij wederzijds enthousiasme zul je in dienst treden bij de opdrachtgever.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.400 p/m
Bedrijfsomschrijving Projectmanagement, detachering & recruitment in de bouw- en vastgoedsector

Bij bouw- en vastgoedprocessen draait alles om mensen. Om hun kennis, hun mentaliteit. Dát goed geregeld hebben maakt het verschil, bij ieder project en in elke organisatie. Dat is wat ELLBRU biedt: specialisten op het gebied van bouwkunde, architectuur, civiele techniek en installatietechniek. Thuis in ontwerp, BIM, technische voorbereiding (UTA), projectbeheersing, engineering, beheer en onderhoud.

Wat ons kenmerkt
We zijn eager to engineer. Dat betekent dat we gedreven zijn om samen te werken. Er zin in hebben. We gaan tot het uiterste voor onze opdrachtgevers en professionals. Dat is voor ons vanzelfsprekend. We doen dit middels geïnspireerd teamwork en ‘a smile'.

Onze cultuur? Informeel. Veel tegen elkaar kunnen zeggen. Ondernemerschap stimuleren. Persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Vrijheid en zelfstandigheid koesteren. Dát is ELLBRU!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Specialist in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures