Vacature 3D CAD Engineer machinebouw regio Den Haag

Den Haag

Cadjobs
  • Cadjobs Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Onze opdrachtgever, gevestigd in de regio Den Haag, is een innovatief bedrijf binnen de agrarische sector. Cadjobs is voor dit bedrijf op zoek naar een 3D CAD Engineer.

Als 3D CAD Engineer ben jij samen met collega's binnen het engineering team verantwoordelijk voor het ontwerpen, uitwerken en testen van concepten. Hierbij ligt de focus vooral op de gemotoriseerde producten. Binnen de functie ben jij betrokken bij het gehele project van concept tot aan fabricage.

Dit is een functie voor bepaalde tijd (+/- 1 jaar), bij gebleken geschiktheid is er uitzicht op een dienstverband voor de lange termijn.

Functie eisen:
- Afgeronde MTS of HTS opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
- Minimaal 2 jaarwerkervaring binnen de Machinebouw;
- Goede 3D CAD vaardigheden, ervaring met Solid Edge is een pre;
- Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Locatie: regio Den Haag

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Cadjobs is een bemiddelingsbureau dat zich specifiek richt op bedrijven en technici die gebruik maken van CAD software. Met onze ‘recruitment-expertise' realiseren wij zo efficiënt mogelijk "the right engineer on the right place".

Opdrachtgevers zijn productiebedrijven, bouwbedrijven, weg- en waterbouwbedrijven, (petro)chemische industrieën, ingenieurs- en architectenbureaus, lokale overheden, dealerorganisaties en leveranciers in de CAD branche.

Het Cadjobs hoofdkantoor is gevestigd in een officeloft met een fantastisch uitzicht over de stad Rotterdam en de Maas, accountmanagers en recruiters opereren echter door het gehele land.

lees meer

Contactpersoon Cadjobs
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Machinebouwer in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures