Vacature Senior Werkvoorbereider | Nieuwbouw - Den Haag

Den Haag

Building Heroes
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Be a hero

De technische werkvoorbereiding valt onder jouw verantwoordelijkheid als Senior Werkvoorbereider Nieuwbouw. Door de ervaring die je afgelopen jaren hebt opgedaan weet je als geen ander waarde toe te voegen in het werkvoorbereidingsproces. Je geeft advies, toetst de haalbaarheid van een project en maakt een gedegen planning. Jouw aandacht gaat ook uit naar procesverbetering en heb je een aandeel in de projectevaluatie. Door jouw veelzijdige rol verwachten we dat je instaat bent om actief te schakelen tussen diverse betrokken partijen. 

Ook speel jij een rol voor het in kaart brengen van de financiële voortgang, deze rapporteer je samen met de administrateur en projectleider maandelijks aan de vestigingsdirectie. Projecten woord je op komt te werken is bijvoorbeeld Park070, Citadel en Houthavens in Amsterdam.  


Benefits
  • Werken in een team waar de onderlinge sfeer erg goed is; 
  • Open- en eerlijkheid zijn gemeengoed bij deze organisatie; 
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen; 
  • Een leerbedrijf waarin iedereen met ambitie de mogelijkheid krijg om zichzelf verder te ontplooien.;
  • Ontwikkel je professioneel én persoonlijk door trainingen te volgen in Builders College: een stimulerend platform om jou nóg meer uit je carrière te laten halen.
Blauwdruk bedrijf

Je komt  als Senior Werkvoorbereider werken op de vestiging waar nieuwbouw en renovatie en transformatie (R&T) centraal staan. In jouw rol als Werkvoorbereider Nieuwbouw pas jij hier goed tussen. Jouw werk wordt gekenmerkt door de diversiteit in het werkgebied. Verschillende culturen, hoog-stedelijke maar ook dorpse woonmilieus en economische variëteit bepalen de projecten. De projecten waar je op komt te werken hebben een grootte van circa € 30 miljoen, met soms uitschieters naar de € 60 miljoen. Samen met een enthousiast en gedreven team pak jij deze projecten op. 


Bouwstenen voor succes

Voor deze functie is het belangrijk dat je ervaring met je mee brengt. De opdrachtgever heeft een goed gevulde orderportefeuille waarbij ook grote woningbouw/utilitaire projecten op de stapel staan. We verwachten dus ook dat je veel ervaring hebt met projecten van middelgrote tot grote omvang. Kennis van BIM en LEAN hebben is daarbij essentieel. Ook kan jij je vinden in de volgende punten: 

  • Passie voor bouwen; 
  • Communicatief vaardig sterk;
  • Oprecht, eerlijk en grensverleggend;
  • Een teamspeler.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 30,00 p/u
Bedrijfsomschrijving Thuishonk voor de helden in bouw en infra

BUILDING HEROES is een stimulerend platform voor oprecht betrokken professionals met een sterke intrinsieke drive om zich ontwikkelen, en te willen werken met de beste mensen op de mooiste projecten. Binnen Building Heroes combineren wij onze expertise op het gebied van bemiddeling, werving en selectie, detachering, coaching, management skills, leadership development en executive search. Waardoor we dé katalysator kunnen zijn voor passies en prestaties, voor ontwikkeling, innovatie en plezier.

Dus als je een nieuwe baan zoekt in de bouw, vastgoed of infra, tijdelijk werk of juist een vast dienstverband, dan zijn wij de portal naar bijzonder leuke vacatures in de regio Noordwest Nederland, Zuidwest Nederland en Midden Nederland. En als je op zoek bent naar de beste specialisten, managers of directeuren op organisatie- of projectniveau van het moment in bouw en infra, dan heeft Building Heroes het elite corps bij uitstek voor het vinden van het juiste talent.

Omdat we als Building Heroes écht willen bijdragen aan de uitdagingen die bouwtalent ondervindt.

Voor jonge helden in bouw, infra en vastgoed is het een extra spannende tijd. Je weet immers nog niet hoe het is om te werken en wellicht lijkt jouw toekomstperspectief ineens onzeker.

De sector zal zich echter in een rap tempo blijven ontwikkelen. Bouwondernemingen have to keep up – dus investeren in talent is en blijft super belangrijk. Dat beseffen wij en onze klantpartners ons als geen ander. Dus roepen we de Construction Class of 2020 in het leven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werkvoorbereider Bouw in Den Haag