Vacature Medewerker Groenonderhoud - Den Haag

Den Haag

FID Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor onze opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar Groenmedewerkers. Het gaat om groen onderhoudswerkzaamheden bij voornamelijk plantsoenen op verschillende locaties.

Functie-eisen
- VCA is een must - woonachtig in Den Haag/Rotterdam - Beschikbaar per direct - Flexibele instelling - In bezit van rijbewijs en eigen vervoer is een pré - Heb je ervaring als hovenier, schoffelaar, medewerker groen, medewerker groenvoorziening, boomverzorger, greenkeeper, tuinman, treeworker of medewerker bosmaaier of gazonmaaier reageer dan zo snel mogelijk!

Arbeidsvoorwaarden
• Salaris afhankelijk van kennis en ervaring (€11,80 - €13,44); • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO Hoveniersbedrijven; • Reiskosten: 1-10 km max €1,25, 11-20 km max €1,75, 21 km of meer max €2,00-; • Werken bij een stabiel groeiende organisatie; • Uitdagende werkzaamheden; • Volop kans op doorgroei en ontwikkeling afgestemd op jou capaciteit en ambitie; • Prettige werksfeer in een open organisatie.

Dienstverband
Het betreft een fulltime functie voor het groenseizoen t/m september. Het groenseizoen komt elk jaar terug en dan ben je weer van harte welkom om te komen werken. Ben je enthousiast geworden van de functie van Groenmedewerker onderhoud? Twijfel dan niet en solliciteer nu. Heb je nog vragen dan kan je ons altijd bellen op 0162-769128. We helpen je graag!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 11,80 - € 13,44 p/u
Bedrijfsomschrijving FID uitzendbureau is een betrokken en resultaatgerichte uitzendorganisatie.
Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke baan, die aansluit bij jouw wensen en ervaring. Daarbij kijken we niet alleen naar het soort werk en de functie, maar ook naar arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en de werksfeer.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Groenvoorziening in Den Haag