Vacature Assistent-Accountant - Den Haag

Den Haag

Five Finance Recruitment
  • Five Finance Recruitment Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Assistent Accountant in de samenstelpraktijk

Wat ga je doen?

Je gaat als assistent accountant aan de slag bij een gezellig kantoor in Den Haag. Het team waar je mee gaat werken is jong en ambitieus en wil jou graag helpen om je vaardigheden nog beter te maken. Het is gezellig om de werkvloer, maar dat mag je niet afleiden van het doel van het kantoor. De nummer 1 prioriteit is de klanten zo goed mogelijk te helpen met het gehele boekhoudingsproces. Direct contact met de klant is van groot belang om een goede band te creëren en zorgt ervoor dat je op de hoogte komt van de wensen en behoeftes van de klant. Je word verantwoordelijk voor het gehele boekhoudingsproces, direct contact met klanten en jaarlijkse werkzaamheden.

Wat wordt jou geboden?

•    Een geweldig salarispakket met daarop nog bonussen
•    Goede arbeidsvoorwaarden
•    Doorgroeimogelijkheden
•    Collega's die het werk nog leuker maken

Wat wordt er van jou verwacht?

•    Een afgeronde HBO opleiding in Accountancy of Bedrijfseconomie
•    Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring in de samenstel
•    Deadline georiënteerd

Waar ga je werken?

Wij zijn een hecht team van 5 collega's die naast hard werken het belangrijk vinden om een leuke tijd te hebben op kantoor. Er heerst een informele en gezellig sfeer op kantoor waar iedereen zichzelf kan zijn. De informele cultuur van het kantoor zorgt ervoor dat het voelt als een hechte familie, zeker tijdens de lunchpauzes waar iedereen gezellig met elkaar omgaat. Hoog of laag gestudeerd maakt niet uit, iedereen die werkt op kantoor word gewaardeerd!

Meer informatie of direct solliciteren?

Kan je niet stilstaan en lijkt deze uitdaging jou geweldig? Als je meer wilt weten over deze mogelijkheid neem dan contact op met Tim Verwerda op 010-7549100 of een email sturen naar "[email protected]". Als je niet geïnteresseerd bent in de vacature maar wel iemand kent die er perfect bijpast dan kan je de vacature delen. Hiervoor zal je voor beloond worden als de perfecte match plaats vind!

Locatie

Het kantoor is gevestigd in Den Haag.

Meer over mij

Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met Tim opnemen via 010 754 9100 of een mail sturen naar [email protected] Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd, maar ken je dé persoon voor deze vacature? Deel de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

Five Finance Recruitment – What is work without ambition

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Five Finance Recruitment. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van finance professionals in de volgende sectoren: controlling, accounting, auditing en financial management. Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter.

lees meer

Contactpersoon Tim Verwerda
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Assistent Accountant in Den Haag