Vacature Bouwkundig BIM Modelleur - Den Haag

Den Haag

Multiselect
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Onze opdrachtgever is een landelijk bekend bouwbedrijf. Voor hun in vestiging in Den Haag ben ik opzoek naar een gedreven kandidaat voor de functie van BIM Modelleur. Als modelleur gebruik jij jouw creativiteit en oog voor detail om bouwkundige opdrachten succesvol te voltooien. De positie van BIM Modelleur is een mooie en interessante functie, ook als jij net je hbo-diploma bouwkunde hebt gehaald. Je gaat bij dit bedrijf veel leren en je ontwikkelt jezelf tot een ervaren BIM modelleur. Bel mij op 0630449976 om meer te weten te komen over de functie van BIM Modelleur. Je kunt mij ook een mail sturen: [email protected] 

 • Het maken van bestektekeningen, plattegronden, werktekeningen en detailtekeningen
 • Samenwerken met collega’s om projecten goed te laten verlopen
 • Je creëert en controleert de tekeningen in Revit
 • Het aanvragen van vergunningen
 • Je legt contact en communiceert met opdrachtgevers en collega’s
 • Doorgroeimogelijkheden

lees meer

Gestelde eisen
 • Je hebt een hbo-diploma bouwkunde
 • Analytisch vaardig, je zorgt voor een goede totstandkoming van het bouwplan
 • Je hebt ervaring met Revit
 • Communicatief en organisatorisch vaardig
 • Je bent bereid effectief samen te werken met jouw omgeving

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.500 p/m
Extra informatie
 • Salaris is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring: € 2.500 - € 4.500
 • Een leuke functie binnen een groeiend bedrijf
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • De gelegenheid om je te ontwikkelen als BIM Modelleur
 • Een prettige werkomgeving
Solliciteren bij

Wij zoeken een creatieve en oplossingsgerichte kandidaat met oog voor detail. Je hebt een hbo-diploma bouwkunde op zak en je bent klaar voor de volgende stap in je loopbaan.Als BIM Modelleur lever je met jouw vernieuwende ontwerpen een belangrijke bijdrage aan het gehele bouwproces. Bel mij op 0630449976 om meer te weten te komen over de functie. Stuur mij een mail naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor een complex projecte tot vraag naar bijvoorbeeld tien bouwkundigen die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam. Wij richten ons op bouw en infra.

Multiselect, jouw kennis in de bouw en infra
Eind 1999 is Multiselect opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Deze consultants werken nog steeds bij ons. Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze grootste kracht is dat ons netwerk groot is en uit blijft breiden. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en bij onze kandidaten. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We durven eerlijk te zeggen dat we er zelden naast zitten.

De beste contracten
Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij investeren in onze mensen. Niet alleen in ons eigen team. Ook in de bouwkundigen die wij detacheren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Een advies over carrièreontwikkelingen of een afspraak over een baan dichter bij huis. Wij helpen je graag groeien.

lees meer

Contactpersoon Mark Sluiter
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Modelleur in Den Haag