Vacature Fullstack developer - Den Haag

Den Haag

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor mijn opdrachtgever in Den Haag ben ik op zoek naar een developer die het leuk vindt om te werken binnen een klein bedrijf waar je samen met een enthousiast team werkt aan een gebruiksvriendelijk softwareproduct.

Dit bedrijf ontwerpt en ontwikkelt software voor bedrijven die zich bezighouden met bodemonderzoek die gebruikt wordt door o.a. grote veldwerk- en adviesbureaus in de wereld van milieu en bodemonderzoek. Hiervoor hebben zij een geweldig product ontwikkeld en op de markt gebracht. Dit product wordt geleverd aan klanten in Nederland en in het buitenland. Deze software wordt geleverd voor mobile devices en als webapplicatie

Innovatiekracht, flexibiliteit en vrijheid voor medewerkers is hun grootste kracht. Ze houden er dan ook niet veel formele regels en procedures op na. Er wordt gewerkt als informele club, omdat ze geloven dat je zo tot de beste innovaties komt. Als Developer kom je terecht in een kleine informeel agile team van 8 vaste professionals. Naast jouw taken in het Dev-team, krijg je ook de ruimte om mee te denken over sales en service. Het kantoor is gevestigd in het innovatieve plaatsje Delft. Het team houdt van gezelligheid. Er wordt samen geluncht, op kantoor of buiten de deur, en eens per twee weken werd toen corona niet nog bestond de sprint afgesloten in de kroeg.


Functie

Hun product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om nieuwe features. Als Full-stack Software Developer ben je een belangrijk onderdeel van ons Dev-team. Het design besteden ze momenteel uit en jouw focus ligt op het beoordelen en implementeren hiervan. Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief verbeterd. Talen die toegepast worden zijn o.a. VueJS, C#, .Net, HTML5 en CSS, voor web en voor app.


Eisen

Wat vragen we van jou:

- Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, een technische opleiding is een pré.
- Je hebt minimaal drie jaar ervaring als (Front-end/ Full-stack) software developer.
- Je hebt een enorme interesse in de processen van de gebruikers en hoe je hieruit je voordeel kunt halen voor een super prettige en intuïtieve gebruikersinterface.
- Je hebt een brede interesse voor Front-end technieken, maar door jouw ervaring met Back End technieken kun je moeiteloos wisselen om de sprint succesvol af te ronden.
- Je bent zelfstandig, verantwoordelijk en wil graag actief bijdragen in ons zelfsturende scrumteam.


Aanbod

Hier krijg je veel moois voor terug:
- Een aantrekkelijk salaris o.b.v. jouw kennis en ervaring
- 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen
- Reiskostenvergoeding
- Laptop van de zaak
- Een persoonlijk pensioenbudget welke wordt uitgekeerd boven op je salaris. Je kunt je pensioen dan volledig zelf regelen zoals jij dit wilt
- Een persoonlijk ontwikkelingsplan waar jij regie in hebt en waarbij je wordt begeleid door een professionele externe coach
- Dev-dagen met zelf in te brengen technieken om uit te proberen

Ben je enthousiast geworden over de vacature? Of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Angelo Schilder via / 088 – 321 8 123

lees meer

Bedrijfsomschrijving Een brug slaan tussen aanbod van en vraag naar uiterst specifieke IT-specialisten, dat is Starapple in één zin.

We koppelen IT-specialisten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of een volgende stap in hun carrière aan ambitieuze bedrijven. Dat doen we sinds 2008, en inmiddels hebben we stevig naam gemaakt binnen de Nederlandse IT-markt.

We werken vanuit een mooie plek in Den Haag met een bevlogen team van servicegerichte recruitment consultants die elk een eigen expertiseveld en regio hebben. Van daaruit begeleiden ze kandidaten in het traject richting een nieuwe uitdaging.

lees meer

Contactpersoon Angelo Schilder
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Full Stack Developer in Den Haag