Vacature Junior Juridisch Secretaresse gezocht! - Den Haag

Den Haag

Extra Talent
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Je hebt recent je opleiding afgerond en wilt graag aan de slag als Juridisch Secretaresse binnen de advocatuur. Het liefst in een hecht team met enthousiaste collega's en een fijne werksfeer, waar jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!


Over de organisatie

Je nieuwe werkgever is een middelgroot advocatenkantoor, gevestigd in hartje Den Haag. Het kantoor bestaat inmiddels geruime tijd en blijft gestaag groeien. Inmiddels telt het kantoor ruim dertig advocaten die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden waaronder: Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Familierecht en Contractenrecht. De advocaten worden in de dagelijkse werkzaamheden ondersteund door de juridisch medewerkers en de juridisch secretaresses.

Binnen de organisatie wordt er in hechte teams samengewerkt.  Er heerst een fijne werksfeer en je aanstaande collega’s halen elke dag het beste in elkaar boven. Daarnaast worden er regelmatig gezellige en informele activiteiten georganiseerd om teambuilding te creëren. In de pauze wordt er met elkaar geluncht en op vrijdag wordt de week afgesloten door middel van een borrel. Verder is dit kantoor uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.


Wat ga je doen als Junior Juridisch Secretaresse?

Als Junior Juridisch Secretaresse ga je een veelzijdige functie bekleden. Enerzijds onderhoud je het contact met cliënten en derden, anderzijds verricht je administratieve werkzaamheden. Het is dan ook van belang dat je kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden en dat je zeer nauwkeurig kunt werken. Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

  • Je bent het eerste telefonische aanspreekpunt voor cliënten en derden;
  • Het beheren van de agenda’s;
  • Je gaat dossiers aanmaken en de termijnen bewaken;
  • Verwerken van inkomende en uitgaande post;
  • Kopiëren, scannen en faxen van brieven en andere stukken;
  • Met je sprankelende persoonlijkheid ga je de bezoekers verwelkomen met een kopje koffie of thee.
Wat zijn je kwaliteiten?
  • Minimaal een afgeronde mbo4-opleiding in juridische of secretariële richting;
  • Je hebt al enige ervaring als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Bij voorkeur fulltime beschikbaar (parttime is ook bespreekbaar).
Ons aanbod

Een functie als Junior Juridisch Secretaresse waarbij je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt van ons een contract met uitzicht op een vaste aanstelling. Je salaris zal liggen tussen de € 2.200,- en € 3.000,- bruto op fulltime basis, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Je kunt rekenen op 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en je reiskosten worden vergoed.

Verder kom je te werken bij een kantoor waar een fijne werksfeer heerst. Je nieuwe collega’s zijn nu al enthousiast om je te verwelkomen in het team! Uiteraard kun je ook deelnemen aan alle gezellige activiteiten die worden georganiseerd.


Ben je enthousiast geworden?

Aarzel dan niet en reageer! Mocht je nog vragen heb over de vacature, dan kan je mij contacteren via onderstaande contactgegevens. Ik zie je reactie met belangstelling tegemoet!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Extra Talent is in 1998 opgericht. Er werd gestart met het succesvol bemiddelen van personeel met een financiële achtergrond. In de jaren erna zijn verschillende nieuwe labels geïntroduceerd, telkens met een focus op een specifiek vakgebied of specifieke branche.

Vandaag de dag werkt elke consultant vanuit zijn marktsegment en specialisme met een groot netwerk van kandidaten en opdrachtgevers. Het resultaat van deze werkwijze: talent op de juiste plek.

Extra Talent is trots op wie we zijn, wat we doen en wat we met elkaar willen bereiken: met specialistische kennis van de markt zowel klant en kandidaat van dienst kunnen zijn.

lees meer

Contactpersoon Extra Talent
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Juridisch Secretaresse in Den Haag