Vacature Manager Detachering - Den Ham (OV)

Den Ham (OV)

HetUitzendBureau.nl Salland
  • HetUitzendBureau.nl Salland
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Heb jij ervaring in de recruitment, gewerkt met buitenlandse medewerkers, iemand die een team mee krijgt en enthousiasme kan overbrengen? Durf jij de uitdaging aan om onze opdrachtgever tot een nog groter succes te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga jij bij ons doen?

Onze nieuwe collega is verantwoordelijk voor het volledige bedrijfsonderdeel. Deze afdeling is voornamelijk gespecialiseerd en het detacheren van medewerkers in de agrarische branche ter aanvulling van onze andere diensten, maar ook op andere gebieden zijn zij sterk. Als nieuwe collega voer jij het management voor ongeveer 60 medewerkers, die voornamelijk uit Poolse collega’s bestaan. Om in dit bedrijfsonderdeel, net zoals op andere onderdelen binnen de Group van onze opdrachtgever vernieuwend en innoverend te blijven, moeten we verder kijken dan alleen deze collega’s en zijn er veel kansen die er nog voor het grijpen liggen. Jij bent, samen met jouw collega’s, in staat om jouw netwerk in te zetten om deze afdeling te kunnen laten groeien. Om dit te kunnen doen heb jij een commerciële instelling en zie jij kansen ontstaan.

Het personeelsbestand dient flexibel inzetbaar te zijn, jij kunt daarom het juiste personeelsbestand samen stellen.

Onze opdrachtgever

Jij komt te werken bij een onderdeel van een grotere organisatie. De hoofdorganisatie is al jaren actief binnen de agrarische branche. Een typisch familiebedrijf, klein begonnen en uitgegroeid tot een organisatie met ongeveer 100 medewerkers, die uitblinkt in het bouwen en volledig inrichten van stallen. De organisatie bestaat dan ook uit verschillende bedrijfsonderdelen om op een leeg veld een volledig ingerichte stal te kunnen realiseren. Ze doen dit alles binnen hun verschillende werkmaatschappijen.

Binnen deze branche is het belangrijk flexibel te zijn en mee te ontwikkelen. Zo hebben zij technische kennis van de nieuwste voederstations, maar hebben ze ook steeds meer aandacht voor de duurzaamheid van hun producten.

De ontwikkelingen staan niet stil en zij dus ook niet. Zij blijven zich vernieuwen en verbeteren om zo de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Iedereen binnen de organisatie draagt daar op zijn eigen manier aan bij.

Wie ben jij?

Jij bent een gedreven en gemotiveerde collega die er niet voor terug deinst een uitdaging aan te gaan. Daarnaast ben je commercieel en communicatief sterk op verschillende vlakken.

Verder beschik je over:

Minimaal HBO werk- en denkniveau, richting bedrijfskunde/commerciële economie

Ervaring binnen de recruitment branche

Commercieel ingesteld

Organisatorisch inzicht

Communicatief vaardig

Beschik jij over een groot netwerk

Wij bieden jou:

Een fulltime dienstverband rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. De standplaats is in de regio Salland. Mail uw CV met motivatie naar [email protected] of bel met Berrie Bolhoeve 06-14559360


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Contactpersoon Berrie Bolhoeve
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Manager in Den Ham (OV)