Vacature Natuursteenbewerker - productiemedewerker - Den Ham (OV)

Den Ham (OV)

Koers Oost Personeelsdiensten
  • Koers Oost Personeelsdiensten Bedrijfsprofiel
  • Vast contract
  • 16 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Natuursteenbewerker / productiemedewerker gezocht in Den Ham!

Er is ruimte voor ervaren natuursteenmedewerker evenals een enthousiaste productiemedewerker die graag een vak wil leren! Dit toonaangevende bedrijf uit Den Ham verwerkt verschillende soorten natuursteen. Denk hierbij aan dorpels, vensterbanken, werkbladen, deuromlijstingen, brievenbussen etc.

Als natuursteenbewerker of productiemedewerker zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren, zoals: zagen, lijmen, polijsten, boren en schuren. Dit maakt het werk ook zeer divers. Je maakt onderdeel uit van een klein team medewerkers.

Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en vind je de natuursteenbranche interessant? Reageer dan en informeer naar de mogelijkheden.

De werkzaamheden van natuursteenbewerker kunnen per direct starten en zijn voor langere tijd, met het oog op een vast dienstverband bij de klant. Mocht je een opzegtermijn hebben in verband met je huidige dienstverband, neem dan even contact op voor de mogelijkheden. Een vrijblijvend gesprek bij onze opdrachtgever behoort altijd tot de mogelijkheden. De Cao die gebruikt wordt om het salaris te bepalen is de Cao Afbouw & Natuursteen.

Heb je interesse of ken je mensen die geschikt zijn voor deze vacature voor een vast dienstverband?
Neem dan contact op met onze vestiging (0548-745016) of reageer met een druk op de groene knop!

lees meer

Gestelde eisen Woonachtig in of in de directe omgeving van Den Ham, Vriezenveen, Vroomshoop, Hellendoorn, Nijverdal, Wierden, Hardenberg, Dedemsvaart, Lemele of Ommen
, Motivatie om er samen de schouders onder te zetten
, Ervaring als natuursteenbewerker of graag het vak willen leren
, parttime of fulltime beschikbaar, 16-40 uur, informeer naar de mogelijkheden
, Goed humeur!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Koers Oost Uitzendbureau is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland, waarbij de mens centraal staat. De kerntaak van Koers Oost Uitzendbureau is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Ook hebben wij jarenlange expertise op het gebied van in- en uitstroom van personeel en zijn specialist in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar passend werk. Hierin gaan we net een stapje verder: in alles staat aandacht voor de mens centraal. Binding krijgen met uw klant of medewerker staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen de mens in kwestie leren kennen; zijn kwaliteiten, maar ook zijn kwetsbare kanten. Om vervolgens samen richting te geven aan werk.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Den Ham (OV)