Vacature Commercieel Medewerker Bouwmaterialen | MBO - Denekamp

Denekamp

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor wie je gaat werken:
 • Wij zijn handelaar op het gebied van bouwmaterialen.
 • Wil je werken als commercieel medewerker?
 • Heb je ervaring in de bouwbranche?

Vaste baan: Commercieel Medewerker Bouw | MBO | 2.600 - 3.800 | Commercieel Medewerker

Wij zijn een zelfstandige handelaar op het gebied van bouwmateriaal. Wij focussen ons op de professionele verwerker van bouwmaterialen zoals aannemers, onderaannemers, klusbedrijven en de ZZP’er.
Je komt te werken in een leuke, informele sfeer met enthousiaste collega's. Wij bieden veel afwisseling en uitdagingen in een zelfstandige baan. Ook hebben we mogelijkheden om je te ontwikkelen met opleidingen.

Wat wordt er van jou verwacht?:

Voor de vacature als Commercieel Medewerker Denekamp MBO ga je het volgende doen:

Verkopen is een vak apart en is niet voor iedereen weggelegd. Het, hedendaagse verkopen is niet alleen meer het in- en verkopen van producten en maar vooral ook het leveren van toegevoegde waarde op basis van kennis over het toepassen en verwerken van de bouw materialen. Het adviseren en het kunnen meedenken met de klant is in het verkoopproces van groot belang. Dit breng je mee: Je kunt door je technisch en commercieel inzicht meedenken met onze klanten. Je ziet het als uitdaging om voor de klant met de beste oplossing te komen. Je neemt initiatief en weet waarover je het hebt. Het woord ‘nee’ ken je niet en je weet, ondanks de hectiek op de verkoopafdeling, overzicht te bewaren en je werkzaamheden juist te plannen. Daarnaast bezoek je de klant met regelmaat om de relatie te versterken of om de order af te ronden. Ook het benaderen van potentiële klanten behoort tot je taken.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Commercieel Medewerker, die past in deze rol.

Waar jouw profiel aan moet voldoen:
 • MBO vier/HBO werk- en denkniveau. 
 • Minimaal drie jaar werkervaring in de bouwbranche. 
 • Kennis van bouw-materialen en je bent bereid om jouw kennis op dit gebied te vergroten.
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Je bent ambitieus, commercieel, oplossingsgericht en beschikt over sterke communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden. 
 • Je bent een teamspeler.
 • Je woont in de omgeving van Denekamp, Almelo, Enschede, Oldenzaal.
Als Commercieel Medewerker Bouwmaterialen bij dit bedrijf in Denekamp kun je rekenen op::

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.600 tot Euro 3.800. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Wanneer ga jij aan de slag?:

Woorden die ook meespelen zijn: Commercieel Medewerker Internal Sales, Interne Sales of Technische Sales. Ook Interne Verkoop of Commerciele Binnendienst.
zijn dingen die in dit vak ter zake doen.

Reistijd is belangrijk voor jou en ook voor ons. Vandaar dat we graag mensen uit Denekamp uitnodigen te solliciteren. Maar ook uit de buurt, denk aan Zwolle, Hengelo, Deventer, Almelo en Enschede. Als je uit Lochem, Oldenzaal, Ov of Overijssel komt woon je ook prima voor ons.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.600 - € 3.800 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Commercieel Medewerker in Denekamp