Vacature Operator - Deventer

Deventer

Erick
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij als Operator op zoek naar een nieuwe werkgever? en het liefst voor vast? Dan hebben wij wellicht mooie mogelijkheden.
Onze opdrachtgever uit Deventer, een internationale speler op het gebied van hoogwaardige, innovatieve producten in de sector van speciale chemicaliën is op zoek naar een Operator voor langere tijd.

Als Operator ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles, het volgens productie- of afvalbon en/of werkinstructie, produceren en (eventueel) afvullen met de daarvoor aangewezen procesapparatuur. Je bent ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles, hierop acteer je en deze waarborg je. In de uitvoering van je werkzaamheden heb je de vrijheid om mee te denken over de optimalisering en verbetering van de (werk)processen. Hierdoor kun jij een bijdrage leveren aan het bedrijf!

Werken als Operator betekent;
- een uitstekend salaris
- mogelijkheid tot vast werk
- een zeer stipte betaling. altijd op tijd je geld
- vergoeding van de reiskosten
- gratis werkkleding en PBM's
- wij bieden samen met onze opdrachtgever de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen
- een zeer prettige werksfeer
- persoonlijk contact

lees meer

Gestelde eisen Wie zoeken wij als Operator?
Je hebt een MBO-2 opleiding/operator A (denk en werkniveau 2). Daarnaast ben je in het bezit van een heftruckcertificaat. Je houdt je aan de geldende hygiëne en veiligheidsregels. Je bent klantgericht en neemt initiatief. Het betreft een 3 ploegendienst.

Geïnteresseerd in de functie als Operator?
Gebruik dan de Solliciteer direct button onder aan de vacature en solliciteer snel en eenvoudig. Mocht je vragen hebben over de functie of wellicht iets anders binnen Erick Personeelsdiensten zoeken dan kan je ons bereiken op 0570-621464 of [email protected] Tot snel!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Erick biedt ambitieuze en gedreven professionals werk op aansprekende projecten in de wereld van o.a. de bouw, infra, techniek en horeca. We werken met een ervaren en ambitieus team. Bij Erick werken vakmensen. Specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Van hun expertise en ervaring maken we optimaal gebruik. En omdat wij onze mensen zien als ons belangrijkste kapitaal, verbinden zij zich graag langdurig aan ons. Wij bieden onze medewerkers een goed salaris, opleiding en doorgroeimogelijkheden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Deventer