Vacature Commercieel administratief medewerker + ondersteuner planning huisvesting | in Deventer

Deventer

Techvisie
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben je commercieel, communicatief en gestructureerd? Heb je bovendien zin om een combifunctie te vervullen? Wij hebben voor ons hoofdkantoor in Deventer een uitdagende functie openstaan.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met klanten en uitzendkrachten. Wanneer een uitzendkracht is aangenomen, regel jij de administratieve handelingen. Hiermee ondersteun je de accountmanagers in hun dagelijkse werkzaamheden. Binden en behouden van klanten en uitzendkrachten staat hoog in het vaandel. Je zoekt dagelijks naar de beste combinatie tussen klant, project en uitzendkracht.

Een andere rol in deze combifunctie is het ondersteunen van de facilitair planner. De facilitair planner werkt fulltime en regelt o.a. de huisvesting voor onze buitenlandse vakkrachten. Zij kan jouw ondersteuning goed gebruiken. Je gaat meehelpen in de planning voor de huisvesting van onze uitzendkrachten. Denk hierbij aan het vastleggen van onderdak voor onze vakkrachten.

Bij Techvisie werk je met klanten in de bouwsector en uitvoerend personeel met zowel Nederlands als buitenlandse nationaliteiten, zoals Pools, Roemeens, Hongaars en Duits. Kortom: een zeer afwisselende functie waarbij jij de spin in het web bent.


Wat verwachten wij van jou?
 • Je hebt een Hbo-diploma in de richting van commerciële economie of facility management.
 • Je beheerst de Nederlands, Engelse en Duitse taal.
 • Je bent commercieel, communicatief en gestructureerd.
 • Je hebt een flexibele houding en bent stressbestendig.
 • Ervaring met financiële administratie is een pré.
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Deventer.
 • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week.
Wat bieden wij aan jou?
 • Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.
 • Een uitdagende functie met veel afwisseling.
 • Leuke collega’s en een bedrijf met ambities.
 • De mogelijkheid tot het volgen van werk gerelateerde opleidingen.
 • Elke dag een gezellige en lekkere lunch.
 • Een kantine mét tafeltennistafel, pooltafel en voetbaltafel.
Over Techvisie

Techvisie stelt al ruim 20 jaar vakmensen beschikbaar voor de Nederlandse en Duitse markt. Vanuit 5 vestigingen laten we niet alleen zien wat wij doen, maar ook hoe en waarom.

We zijn een grote speler in de uitzendbranche op het gebied van bouw en techniek voor zowel buitenlands als Nederlands personeel. Dat zegt veel over onze mentaliteit. Wij zijn trots op het bedrijf, leggen de lat hoog en behouden een eigen karakter en eigen identiteit in de markt. Dat klanten dat waarderen blijkt uit ons succes. Een uitstekende positie om verder te groeien en om onze klanten en uitzendkrachten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bij onze organisatie draait het om vakmensen die moeten presteren. Dat onderschrijft het belang van opleiding, een gestructureerde organisatie en veiligheid. Vanzelfsprekend hebben wij daarom alle belangrijke certificeringen en keurmerken in huis.


Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Gerriëlle Hofmeijer via [email protected] Weet je zeker dat dit de functie voor jou is? Solliciteer dan vandaag nog!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij stellen al sinds 1999 jaar onze technische vakmensen beschikbaar voor de Nederlandse markt. Vanuit onze vijf vestigingen bemiddelen wij in technisch personeel in de volgende branches: industrie, elektro- en installatietechniek, metaal, infra, bouw en afbouw, schilders.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Administratief Medewerker in Deventer