Vacature HR administratief medewerker - Diemen

Diemen

Randstad Nederland
 • Randstad Nederland Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij op zoek naar een dynamische functie met een afwisselend takenpakket waarin jij zowel jouw administratieve als procesmatige en analytische competenties kwijt kan? Dan is deze inhoudelijk intensieve functie precies wat bij jou past. Als medewerker van de afdeling Yacht Services (onderdeel van Business Services) maak je deel uit van het team dat het administratief proces uitvoert, beheert, verbetert en support levert van/aan professionals, adviseurs en klanten van Yacht en BMC.

 

Jouw werkzaamheden

 • Voor een groot aantal accounts heb je coördinerend administratief eigenaarschap. Je bent aanspreekpunt binnen de afdeling, de werkmaatschappijen en de accounts.

 • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve inrichting van klanten en/of professionals en adviseurs. Daarnaast voer je samen met het team declaratie-, plaatsings-, en facturatie taken uit. 

 • Je monitort de processen en acteert proactief op afwijkingen en veelvoorkomende vragen. Werkprocessen standaardiseer je, nieuwe procesafspraken implementeer je binnen het team. Je bent samen met het team altijd bezig om processen te optimaliseren om de beste klant- en employee ervaring te behalen.

 • Je vindt het leuk om data driven te werken: je stelt rapportages op en aan de hand van deze data stuur je de processen bij indien nodig.

 • In je rol ben je tevens aanspreekpunt voor Yacht interim professionals, consultants van Yacht en adviseurs van BMC. Je levert support op verschillende vraagstukken (bijvoorbeeld ten aanzien van wet- en regelgeving, salarisbetalingen, HR zaken en facturatie). Vele aspecten van de professionele werkgeversrol komen aan bod in deze functie. 

 • Je houdt bij de werkzaamheden rekening met financiële impact. Je weet hierbij een goede keuze te maken ten aanzien van de verloning (employee) en facturatie (klant). 

 • Binnen de afdeling agendeer en stimuleer je kennisdeling. 

 • Je bouwt een intern netwerk op met consultants van Yacht en adviseurs van BMC en onderhoudt deze relatie. 

 • In deze functie speel je een belangrijke rol bij nieuwe ontwikkelingen, experimenteren en het continu verbeteren van de dienstverlening voor de klant, professional en adviseur.

 

Waar kom je te werken

 

Randstad Groep Business Services is verantwoordelijk voor alle administratieve geldstromen van Randstad Nederland, Tempo-Team en Yacht. We focussen ons continu op verbetering van de dienstverlening door processen te vereenvoudigen en productiviteit te verhogen. We werken daarbij binnen ons shared service center via de LEAN-systematiek. Door onze focus op een foutloze en efficiënte operatie kan onze commerciële organisatie zich maximaal ric

lees meer

Bedrijfsomschrijving ​​​​​​​Randstad Groep is een pionier in de hr-dienstverlening. Sinds de oprichting in 1960 zijn wij uitgegroeid tot de op één na grootste hr-dienstverlener in de wereld. Onze missie is om de wereld van werk te ontwikkelen. Dit doen wij voor iedereen die met werk te maken heeft: onze klanten, kandidaten, medewerkers en de maatschappij als geheel. In de hele wereld, en zeker ook in onze thuismarkt Nederland.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Administratief Medewerker in Diemen