Vacature Sales assistent - Dongen

Dongen

Raaak personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen

Ervaring met verkopen, administratie en orderhandeling? Eigen vervoer en woonachtig in de regio Dongen, Tilburg en Breda? Ga aan de slag als Sales Assistant! Salaris tot €2500 bruto per maand!

Meet- en regelinstrumenten. Dit is wat jouw nieuwe werkgever levert en assembleert. Hiervoor zijn wij op zoek naar jou, jij gaat namelijk als Sales Assistant de verkoop ondersteunen. Druktransmitters, manometers en temperatuursensoren. Dit is nog maar een klein deel van het assortiment. Het bedrijf bestaat al bijna 40 jaar en is zich constant aan het ontwikkelen. Zij leveren aan de industrie en maritieme sector.

Als Administratief Medewerker krijg je te maken met veel uitzoek werk. Daarnaast ga je offertes opstellen, heb je veel (telefonisch) contact met klanten, ga je de website bijhouden, orders invoeren en ben jij degene die alles weet te vinden in de database. Er word gewerkt met het programma Multivers (Unit4). Technische kennis/affiniteit is geen vereiste. Klanten zijn internationaal gevestigd, hierdoor is de Engelse taal een must.

De functie is op basis van Werving en Selectie. Dit betekent dat jij rechtstreeks in dienst komt bij jouw nieuwe werkgever. Bij voorkeur ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Kortom, een toffe en uitdagende functie bij een mooi bedrijf! Is deze baan jou op het lijf geschreven? Dan komen we graag met jou in contact! Solliciteer via de sollicitatiebutton of neem telefonisch contact met ons op: 0162-820236.

lees meer

Gestelde eisen Wat breng je mee
  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding niveau 3
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse in woord en schrift
  • Hebt eigen vervoer en woont in de regio van Dongen
Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 p/m
Extra informatie Wat krijg je er voor terug
  • Een bruto maandsalaris tot €2500 o.b.v. 40 uur
  • Direct in dienst met een 7 maanden contract
  • 25 vakantiedagen
  • €0,19 per gereden kilometer
  • 8% vakantiegeld

lees meer

Bedrijfsomschrijving Raaak Personeel helpt het MKB. Raaak levert snel flexkrachten voor tijdelijke ondersteuning & de beste nieuwe vaste medewerkers voor uw onderneming.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Sales Medewerker in Dongen