Vacature Specialist ouderengeneeskunde Zuid-Holland - Dordrecht

Dordrecht

BKV
  • BKV Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Deze Zuid-Hollandse zorginstelling is regionaal koploper in de ouderenzorg en zet niet alleen de cliënt maar ook de medewerker centraal!


Jouw nieuwe baan

BKV zoekt voor de invulling van deze vacature een (ervaren) specialist ouderengeneeskunde. Je werkt direct samen met de verpleegkundig specialist en basisartsen. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van verzorgenden en verpleegkundigen, artsen, paramedici en psychologen. Je draagt als professional bij aan de interne en externe deskundigheidsbevordering en beleidsontwikkeling.

Wil je meer informatie over jouw takenpakket? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met BKV.


Jouw nieuwe werkplek

Deze organisatie met een vacature basisarts verpleeghuis biedt zorg, behandeling en begeleiding aan intramurale en extramurale cliënten. De organisatie heeft door de jaren heen gekozen voor specialisatie en differentiatie, waardoor momenteel een brede categorie van zorgdoelgroepen in zorg is. Men biedt wonen, zorg en behandeling voor mensen met dementie, lichamelijke problematiek, (geronto)psychiatrische problematiek, gedragsproblematiek, Korsakov-patiënten en mensen die komen voor revalidatie, reactivering en observatie.


Wat breng je mee?

Om voor deze vacature specialist ouderengeneeskunde in aanmerking te komen, ben je in het bezit van een BIG-registratie als specialist ouderengeneeskunde. Bij voorkeur heb je minimaal twee jaar ervaring als SO en kennis van een breed scala aan ziektebeelden en zorgproblematiek.

Je bent communicatief sterk, proactief en hebt een open en collegiale houding. Men streeft hier naar een persoonlijke aanpak waarbij de cliënt centraal staat en waarbij hij / zij zoveel als mogelijk de eigen regie houdt. Een goede samenwerking met direct belanghebbenden en maatwerk zijn belangrijke pijlers. Omdat deze organisatie meerdere locaties heeft, ben je in het bezit van een auto en rijbewijs.


Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden en salaris voor de functie specialist ouderengeneeskunde zijn conform cao vvt, FWG 75. Je ontvangt een maximaal salaris van 7.870 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast gelden er mooie secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder bedrijfs- en fysiofitness en een loopbaanadviestraject, eindejaarsuitkering van 8,33 procent en extra voordeel reiskosten. Daarnaast is er ook aandacht voor balans tussen je werk en privéleven en ruimte voor initiatieven en ontwikkeling. Het betreft een functie van 24 tot 36 uur per week.


Verdere informatie

Reageer direct op deze vacature. Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 7.870 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!