Vacature evenementenmedewerker - Dronten

Dronten

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij voor de vacature als evenementenmedewerker geschikt? Voor onze opdrachtgever dat een jong en ambitieus evenementen verhuurbedrijf is, zijn we opzoek naar een nieuwe collega voor in de omgeving van Dronten.

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het faciliteren van volledig verzorgde tijdelijke locaties voor feesten en evenementen. Als evenementenmedewerker zorg je dat de spullen op locatie komen, helpt met de op- en afbouwen en brengt alles weer netjes terug naar de zaak. Zie jij je als die collega die dezelfde passie heeft voor het verzorgen van evenementen en ben je niet vies van hard werken?

Functie eisen voor de vacature:

  • Jij bent flexibel en vindt het geen probleem om in de avonden en het weekend te werken;
  • Het evenementen vak zit in je bloed en wil graag samen met het bedrijf groeien;
  • Je hebt algemene technische kennis;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en houdt makkelijk overzicht.

Aanbod:

  • Een marktconform salaris;
  • Een gezellig bedrijf met leuke collega’s;
  • Niet meer op zoek naar een andere vacature, want jij hebt hier veel doorgroeimogelijkheden en verantwoordelijkheid.

Enthousiast geworden over deze vacature? Of ken jij iemand die als evenementen medewerker graag aan de slag zou willen?  Neem dan contact met ons op. Bel/app naar het nummer 06 26992795 of mail ons naar [email protected] . Tot snel!

Solliciteer direct

lees meer

Bedrijfsomschrijving Kies jij voor Zendèl, dan kies je voor een organisatie die betrokken is bij jou als persoon en alles op alles zal zetten om jou verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken verder dan jouw kennis, kunde en competenties. Wij kijken ook naar de manier waarop jij als persoon binnen de organisatie van potentiële opdrachtgevers past. Dit alles om tot een optimale match te komen.

Zendèl heeft één helder doel; het ontzorgen van medewerkers en ondernemers op het gebied van personeelszaken / HRM. Onze naam is ook meteen ons DNA voor dit doel en staat voor Zeggen, Doen èn Leveren.
.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Vacatures Dronten
Vergelijkbare Vacatures in Dronten