Vacature Technisch Commercieel Administratief Mw | Scheepsbouw - Druten

Druten

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor wie je gaat werken:
 • Wij zijn gespecialiseerd in scheepsreparaties.
 • Ben jij een Technisch Commercieel Medewerker?
 • Heb jij ervaring met Exact Globe en Autocad?

Vaste baan: Technisch Commercieel Administratief Mw | Scheepsbouw | 2.600 - 3.800 | Technisch Commercieel Medewerker

Wij zijn gespecialiseerd in de bouw en reparatie van schepen.
Wij hebben goede sfeer binnen een goed geoutilleerd bedrijf. We hebben een fijn en gezellig team waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Alles draait bij ons om betrouwbaarheid zowel de manier van denken, werken als samenwerken.

Wat wordt er van jou verwacht?:

Voor de vacature als Technisch Commercieel Mw ScheepswerfDruten Autocadga je het volgende doen:
Vertalen van de projectadministratie richtingen het maken van concept facturen;

Het vastleggen van de bestede uren en materialen van en door de werfmedewerkers;Planning schepen voor de stevendokken en telefonische ondersteuning service;Materiaal inkoop voor uit te voeren projecten en noodzakelijke voorraad; Het ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen;Het bewaken van de levertijden van bestellingen, begeleiden, controleren en archiveren van bijbehorende bonnen en facturen;Verrichten van overige werkzaamheden binnen het bedrijfsbureau, w.o. ontvangen klanten, leveranciers en koeriers etc.;Tekenwerk t.b.v. constructietekeningen voor schepen, spudpalen, boegschroeven en stuurwerken.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Technisch Commercieel Mw Scheepswerf, die past in deze rol.

Het ideale profiel voor deze functie:
 • MBO/ HBO-niveau, MTS/ HTS Werktuigbouwkunde of soortgelijk;
 • Technische achtergrond scheepsbouw, werktuigbouw of gelijkwaardig;
 • Goede communicatieve vaardigheden in de Duitse- en Engelse taal;
 • Service gerichte instelling;
 • Ervaring met programma’s als Microsoft Word, Excel, Exact Globe en Autocad;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Je woont in de omgeving van Druten, Nijmegen, Hemmen, Wageningen en Elst.
Als Technisch Commercieel Administratief Mw bij dit bedrijf in Druten kun je rekenen op::

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.600 tot Euro 3.800. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

Er is een goede reiskostenvergoeding. Je kunt profiteren van een ruime pensioenregeling.Het bedrijf hanteert de CAO Metalektro.Het aantal vakantiedagen is 25.WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.Wanneer ga jij aan de slag?:

Woorden die ook meespelen zijn: Technisch Commercieel Medewerker Internal Sales, Interne Sales of Technische Sales. Ook Interne Verkoop, Commerciele Binnendienst.

Reistijd is belangrijk voor jou en ook voor ons. Vandaar dat we graag mensen uit Druten uitnodigen te solliciteren. Maar ook uit de buurt, denk aan Wezep, Aalten, Putten, Zaltbommel en Groenlo. Als je uit Ede, Oosterhout, Beesd of Geldermalsen komt woon je ook prima voor ons. Woon je in Wolfheze, Nijkerk of Tiel graag ook solliciteren. En woon je in Vorden, Duiven, Culemborg of Harderwijk dan past dat ook prima. Vanaf de woonplaatsen Ermelo, Zevenaar en Doetinchem is onze vestiging ook goed bereikbaar.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.
WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.600 - € 3.800 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Administratief Medewerker in Druten