Vacature Vrachtwagenchauffeur - Duiven

Duiven

Flex Profecta Uitzendbureau
  • Flex Profecta Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature In deze afwisselende functie zorg jij ervoor dat de filialen op jouw route op tijd tijd worden bevoorraad. De ene dag rijd je regionale ritten en de andere dag rijd je door het hele land; met jouw rijstijl weet jij als weggebruiker positief te onderscheiden. Je bent iemand die accuraat werkt, van aanpakken weet en een praatje met de klant niet uit de weg gaat. Daar tegenover staat dat je met de nieuwste materialen werkt en een gezellig, informeel team werkt en bij goed functioneren een vast contract krijgt! Wat krijg je van ons: Marktconform salaris ( + weekendtoeslag ) 27,5 vakantie dagen per jaar. Werktijden in overleg. Nette en tijdige salarisbetaling. Functie eisen: In het bezit van het CE-rijbewijs inclusief code 95. Ervaring met een 3-assige trailer in de winkeldistributie. Ervaring met een laadklep en pompwagen. Fysiek in goede conditie. In overleg in weekenden beschikbaar.

lees meer

Gestelde eisen n het bezit van het CE-rijbewijs inclusief code 95. Ervaring met een 3-assige trailer in de winkeldistributie. Ervaring met een laadklep en pompwagen. Fysiek in goede conditie. In overleg in weekenden beschikbaar .
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Bedrijfsomschrijving Onze visie
Gecontroleerde en gewaarborgde kwaliteit is waar Flex Profecta zich op voor laat staan. Flex Profecta weet veel meer van de mensen die zij aanbiedt, kan derhalve heel gericht gemotiveerde mensen leveren. Werkgevers krijgen mensen die weten waar ze staan.

Onze Missie
Flex Profecta wil de ideale schakel zijn tussen werknemer en werkgever. Sparringpartner zijn voor zowel de werknemer als de werkgever. Met het intensieve sparren wil Flex Profecta bereiken dat match tussen werkgever en werknemer beter aan de verwachting van de partijen voldoet. Werknemers kunnen door maatwerk hun kans op een match vergroten. Werkgevers worden gericht benaderd met optimale kandidaten. Flex Profecta gaat voor duurzaamheid.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Heidi Niedergethmann
06-23505516
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur in Duiven