Vacature Bijbaan allround winkelmedewerker - Duiven

Duiven

Loods 5 Duiven
  • Loods 5 Duiven
  • Bijbaan / Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Functieomschrijving

Heb jij passie voor retail, gastvrijheid & interieur én sta je te trappelen om aan de slag te gaan als Winkelmedewerker bij onze nieuwste Loods 5  vestiging in Duiven?

Jij bent

  • Enthousiast, gastvrij, klantgericht en een echte aanpakker
  • Fit en sterk! Loods 5 Duiven is ruim 19.000 m2 groot, een dag bij Loods 5 hectisch zijn en sommige werkzaamheden zijn fysiek veeleisend
  • Flexibiliteit zit jou in het bloed! Loods 5 Duiven is 7 dagen per week geopend, daarom ben jij ook op feestdagen, tijdens vakanties, doordeweeks en in het weekend (in ieder geval één weekenddag) 

Werkzaamheden

Geen dag is hetzelfde bij Loods 5! Jij bent een alleskunner die graag bijspringt waar je het hardst nodig bent. Dit kan zijn bij de kassa, op de winkelvloer of aan de informatiebalie. Drukke dag? Dan rond je samen met je collega’s de dag af in het restaurant of magazijn.

Jouw werkdag

Om 09.00 uur kom je binnen bij Loods 5 Duiven en na het halen van een kop koffie sluit je een kwartier later aan bij de dagstart. Vandaag start jouw dag met het bevoorraden van de winkel, gedurende de ochtend wordt het drukker en spring jij bij achter de kassa. Klanten rekenen hun vondsten uit de winkel dus bij jou af en jij sluit hun bezoek op een positieve en enthousiaste manier af. Naast de kassawerkzaamheden neem je ook algemene winkeltaken op je. Je gaat na een gezellige lunch met je collega’s aan de slag met de retouren, legt deze terug bij de juiste units in de winkel en zorgt ervoor dat de winkelvloer spik-en-span blijft. In deze functie ben jij één van de aanspreekpunten voor onze klanten, jij helpt ze en geeft waar nodig advies. Je bent vrolijk, klantvriendelijk en plezierig in de omgang. De tijd vliegt op een drukke zaterdag, de dag zit er bijna op. Omdat ze in het magazijn staan te springen om hulp, help je je collega’s daar ook nog even een handje. Rond 18.00 uur ga je naar huis, ruim op tijd voor het etentje met vrienden!

Wat krijg je van ons?

  • Een passend salaris, vakantiegeld, reiskostenvergoeding (vanaf 10 km tot max. 20 km enkele reis) en een pensioenregeling
  • Collectieve zorgverzekering, korting op verzekeringen én op een sportschoolabonnement
  • Een allround functie waarbij je werkzaamheden dagelijks wisselen
  • Korting op artikelen van ons eigen merk

Enthousiast?

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving? Ben je daarnaast commercieel ingesteld, heb jij een no-nonsense mentaliteit, ben je stressbestendig en beschik jij over goede communicatieve vaardigheden? Dan zien we jouw sollicitatie en cv graag tegemoet.

Soort dienstverband: Parttime

lees meer

Contactpersoon Loods 5 Duiven
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Winkelmedewerker in Duiven