Vacature Logistiek Medewerker Bijbaan

Ede

Westerduin Talent
 • Westerduin Talent Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Bijbaan
 • 8 - 16 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Studeer jij en zoek je daarnaast een leuke bijbaan in de logistiek? Solliciteer dan op de functie van Logistiek Medewerker Bijbaan!


Opdrachtgever

De opdrachtgever is een bloeiende onderneming, gespecialiseerd in plantstokken. Dit bedrijf is marktleider in Nederland op het gebied van planondersteuning. Daarnaast staat kwaliteit hoog in het vaandel en richten zij zich op een flexibele en betrouwbare levering. De opdrachtgever is, vanaf haar ontstaan, sterk bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit houdt in dat de opdrachtgever zich verantwoordelijk voelt voor milieuvriendelijke producten. Je komt dus te werken in een super duurzaam bedrijf.


Hoe ziet jouw werkdag als Logistiek Medewerker Bijbaan eruit?

Je bent in ieder geval een of twee ochtenden per week beschikbaar vanaf 07.30 uur. Dit is goed te combineren wanneer je bijvoorbeeld studeert. De planning varieert elke week, maar is in ieder geval tussen maandag en vrijdag. Je komt in een groepsapp waarin je zelf aan kunt geven wanneer het uitkomt dat je werkt. Je hebt dus zelf in de hand wanneer en hoeveel je werkt. Als Logistiek Medewerker ga je containers lossen en bamboe sorteren. Per dag komen er één of twee containers binnen. Je werkt altijd gezellig samen met twee andere collega’s (dit kan ook een goede vriend(in) zijn die je zelf aandraagt). Je werkt tot het begin van de middag, zodat je ’s middags tijds hebt om te studeren of colleges te volgen.


Wat wordt er van je verwacht?
 • je bent minimaal een tot twee ochtenden per week beschikbaar van 07.30 uur tot 12.00 uur;
 • fysieke arbeid is voor jou geen probleem.
Wat krijg je ervoor terug?
 • veel zelfstandigheid;
 • een bruto uurloon vanaf € 10,22;
 • een VVV-bon t.w.v. €50,- wanneer je een vriend(in) of klasgenoot aandraagt die ook via ons gaat werken (minimaal 3 weken);
 • vakantiegeld en vakantiedagen;
 • via een whatsappgroep heb je zelf invloed op hoeveel je werkt en wanneer je werkt;
 • een perfecte flexibele baan voor naast jouw studie, gezin of andere activiteiten.
Meer informatie

Ben je enthousiast geworden over de functie Logistiek Medewerker Bijbaan en heb je naast jouw studie of gezinsleven nog tijd over? Stuur mij, Joanne, dan gerust een whatsappje via het nummer 06-86856353. Ik reageer binnen no time, beloofd! Je mag uiteraard ook gewoon solliciteren via de sollicitatiebutton. Ook dan reageer ik snel, namelijk binnen een werkdag.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 10,22 p/u
Bedrijfsomschrijving Westerduin Talent bestaat om vanuit waardevolle teams professionals te inspireren om in beweging te komen en op de juiste werkplek tot bloei te komen. We hebben een diepgewortelde drive om een positieve impact te hebben om mensen een plek in de maatschappij in te laten innemen waarin ze van betekenis kunnen zijn en kunnen groeien richting hun bestemming.

lees meer

Contactpersoon Westerduin Talent
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Ede