Vacature Verpleegkundige toptalent programma - Ede

Ede

Randstad
  • Randstad Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ga jij straks voor Randstad Zorg Professionals aan de slag en daarnaast een programma volgen dat op jouw voorkeuren is afgestemd? In het programma staat jouw ontwikkeling centraal en werk je als verpleegkundige projectmatig bij verschillende organisaties in de zorg. Je kan bij ons op contract komen vanaf 24 uur in de week.

wat bieden wij jou
  • 0-12 masterclasses per jaar
  • Werk gericht aan je ontwikkeling als professional
  • Optie voor een lease-auto van de zaak
wie ben jij

Jij bent als afgestudeerde verpleegkundige altijd nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is en gaat geen uitdaging uit de weg. Je bent positief ingesteld en werkt oplossingsgericht. Ook ben jij iemand met goede communicatieve vaardigheden en sta jij graag klaar voor jouw collega’s.

wat ga je doen

Als verpleegkundige werk je op contract bij Randstad Zorg Professionals. Het programma voor verpleegkundigen is afgestemd op jouw voorkeuren. Samen gaan wij op zoek naar een project waarin jij een nieuwe uitdaging ziet en jezelf verder kan ontwikkelen.

Naast je werkzaamheden als verpleegkundige kan het voorkomen dat er een extra vraagstuk aan je wordt voorgelegd. Denk aan: hoe gaan we om met de steeds veranderende corona-maatregelen en kwaliteitsvraagstukken. Daarnaast is er de mogelijkheid om individuele masterclasses te volgen. Ook zijn er intervisiemomenten en krijg je individuele begeleiding van een Randstad collega die tevens jouw contactpersoon is binnen Randstad. Ons project in Ede is een van je mogelijke werkplekken. Hieronder vind je meer informatie over dit specifieke project.

waar ga je werken

Op de locatie wonen verschillende bewoners die behoefte hebben aan verschillende begeleidingsstijlen. De locatie is gesplitst in twee groepen. Op de ene groep heeft het merendeel van de bewoners een ernstige meervoudige beperking. Het zijn mensen die niet altijd zeggen wat ze willen zeggen en uitleggen hoe zij zich voelen. Als verpleegkundige ben jij iemand die voor ze wil zorgen, maar geen zorg zal overnemen zodat ze zoveel mogelijk zelf in regie zijn. Je ziet de bewoner en luistert naar zijn of haar behoefte. Je hebt ook voor wat de bewoner wél kan en wil dat hij of zij doet waar hij gelukkig van wordt. Op de andere groep wonen bewoners die meer behoefte aan structuur en begeleiding hebben met een sterkere gedragscomponent. Samen met je team van tien collega's richt je je, naast je werkzaamheden op verpleegkundigen, op verschillende zaken. Op dit moment is de groep bijvoorbeeld bezig met het kijken naar de daginvulling. Het zou erg leuk zijn als je hierover wil meedenken!

Wil je meer weten over de programma’s en deze uitdagende baan? Neem dan snel contact met ons op. Dat kan zowel telefonisch, per e-mail, door te solliciteren op deze vacature of via Whatsapp. Wij staan ook altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!