Vacature Operator - Eerbeek

Eerbeek

  • 50+ Werkt
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Vacature Operator Ben jij een gemotiveerde operator? Of ben jij gemotiveerd om operator te worden? Dan zoeken wij jou!
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar kandidaten bij voorkeur met een VAPRO diploma, heb je deze niet maar wel een MBO diploma en relevante productie ervaring? Ook dan willen we zeker met jou in gesprek.
Je gaat werken in een moderne productieomgeving waar hoogwaardige producten worden geproduceerd. Jij krijgt tijdens je werk veel verantwoordelijkheid en wordt hier dan ook goed voor ingewerkt. Er wordt in verschillende ploegen gewerkt. Het is voor de werkzaamheden van belang dat je de Nederlandse taal beheerst, in goede fysieke conditie bent en dat je met een computer  werken. Je ontvangt wekelijks je salaris, reiskostenvergoeding en een goede ploegentoeslag.

Een baan voor langere tijd.

lees meer

Gestelde eisen

MBO werk-en denkniveau, bijvoorkeur VAPRO opleiding of gelijkwaardig, je hebt gevoel voor techniek, ervaring met het werken in een productie omgeving, werken in 2-3 of 5 ploegendienst, langere tijd fulltime beschikbaar zijn. 

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.550 p/m
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Fulltime, ploegen, productie, proces
Contactpersoon Mevr. Cinta Christa
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Eerbeek