Vacature Technisch vastgoedadviseur - Eindhoven

Eindhoven

ELLBRU
 • ELLBRU Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wij zijn voor een gezellig multidisciplinair adviesbureau op zoek naar een technisch vastgoedadviseur. Ben jij op zoek naar een baan met veel vrijheid, afwisseling en zelfstandigheid? Reageer dan via onderstaande link!


Organisatie

Onze opdrachtgever is een snelgroeiend multidisciplinair adviesbureau gespecialiseerd in vastgoedmanagement. Met een vestiging in Rotterdam en Eindhoven (en binnenkort ook Amsterdam) adviseren zij organisaties die zich bezighouden met de ontwikkeling, exploitatie en het beheer van vastgoed. Klanten variëren van gemeenten, semi-overheidsinstanties, woningbouwcorporaties, zorginstellingen tot vastgoedbeleggers. Zij creëren samen met hen kansen, passen nieuwe inzichten toe en helpen hen te verbeteren en innoveren. De structuur in de organisatie is plat, waardoor de experts direct contact hebben met de opdrachtgevers. Gezellige frisse organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, vrijheid en een grapje.

Naast hun adviestak hebben zij een eigen opleidingsinstituut, waar zij opleidingen en cursussen aanbieden op het gebied van vastgoed en bouwmanagement. Binnen de organisatie vinden zij het erg belangrijk dat hun medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarnaast biedt de organisatie diverse doorgroeimogelijkheden. Ook innovatie is voor hen erg belangrijk, want stilstaan is achteruit gaan. Zo hebben zij bijvoorbeeld recent een app ontwikkeld waarin diverse vastgoeddata worden gebundeld.


Functieomschrijving

Als technisch vastgoedadviseur adviseer je opdrachtgevers op het gebied van beheer en onderhoud van vastgoed. Je voert inspecties uit op locatie conform de NEN 2767 methodiek en stelt solide meerjaren-onderhoudsplanningen (MJOP’s ) op. Je zorgt voor een compleet goed onderbouwd advies en een goede implementatie van de bijbehorende processen. Tijdens het gehele adviestraject houd je goed contact met opdrachtgever’s en collega’s. 


Functie-eisen

Om de functie van technisch vastgoedadviseur te kunnen beoefenen breng je het volgende mee:

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je beschikt over ruime kennis op het gebied van vastgoed;
 • Je bent een gezellig, hardwerkend mens dat er echt voor gaat;
 • Je bent kwaliteitsgericht, communicatief vaardig en nieuwsgierig;
 • Je hebt ruime ervaring met NEN 2767, het opstellen van MJOP’s en procesinrichting;
 • Je hebt je leven op de rit, maar bent altijd op zoek naar persoonlijke groei.
Ons aanbod

Als technisch vastgoedadviseur kom je te werken in een groeiende organisatie die bruist van energie en ambitie. De sfeer is informeel, je krijgt veel vrijheid en je kan rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris van EUR €3.000 - €4.500 (afhankelijk van kennis en ervaring), een lease-auto en telefoonvergoeding.

Solliciteer direct en wordt technisch vastgoedadviseur!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Projectmanagement, detachering & recruitment in de bouw- en vastgoedsector

Bij bouw- en vastgoedprocessen draait alles om mensen. Om hun kennis, hun mentaliteit. Dát goed geregeld hebben maakt het verschil, bij ieder project en in elke organisatie. Dat is wat ELLBRU biedt: specialisten op het gebied van bouwkunde, architectuur, civiele techniek en installatietechniek. Thuis in ontwerp, BIM, technische voorbereiding (UTA), projectbeheersing, engineering, beheer en onderhoud.

Wat ons kenmerkt
We zijn eager to engineer. Dat betekent dat we gedreven zijn om samen te werken. Er zin in hebben. We gaan tot het uiterste voor onze opdrachtgevers en professionals. Dat is voor ons vanzelfsprekend. We doen dit middels geïnspireerd teamwork en ‘a smile'.

Onze cultuur? Informeel. Veel tegen elkaar kunnen zeggen. Ondernemerschap stimuleren. Persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Vrijheid en zelfstandigheid koesteren. Dát is ELLBRU!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Technisch Adviseur in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures