Vacature Sr. manager Audit - Eindhoven

Eindhoven

We Matter
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij een ambitieuze, ondernemende en ervaren teamspeler die goed mensen kan motiveren? Als Senior Manager Audit geef je op coachende wijze leiding aan je team. Je doorziet snel hoe processen beter kunnen, bij klanten én in je eigen werkomgeving.

Als Senior Manager Audit ben je een allround gesprekspartner en adviseur. Je adviseert jouw (inter)nationale klanten over de uiteenlopende aspecten van hun bedrijfsvoering. Samen met de partner ben je verantwoordelijk voor de perfecte uitvoering van de dienstverlening en de kwaliteit van planning, uitvoering en documentatie. In het contact met je klanten signaleer je trends waar je adequaat op inspeelt. Je begeleidt en coacht assistenten, supervisors en junior managers en bevordert de efficiëntie binnen de organisatie. Bovendien lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere uitbouw van de controlepraktijk van onze opdrachtgever.

lees meer

Gestelde eisen
  • Je hebt de RA-opleiding afgerond.
  • Je hebt meerdere jaren ervaring als manager in de controlepraktijk.
  • Je kunt uitstekend mondeling en schriftelijk communiceren, ook in het Engels
  • Je hebt een sterke persoonlijkheid.
  • Je kunt goed analyseren, plannen en organiseren.
  • Je bent creatief, kwaliteitsgericht en commercieel ingesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Dat is helder, dat is doordacht. We matter, want we kennen de markt. Bovenal zijn we betrokken en gedreven. Maar daarbij zijn we een perfect ingewerkt en ingebed bureau in de accountancy en financiële branche. De consultants van We Matter beschikken allen over meerjarige ervaring binnen beide branches. Everything they do matters. Alle medewerkers zijn bekend met het zoeken en vinden van personeel binnen de accountancy, finance en fiscaliteiten in geheel Nederland. We matter, because we are different!

lees meer

Contactpersoon Audrey Mesuere
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Manager in Eindhoven