Vacature Medewerker Technische Dienst (3 ploegen) - Eindhoven

Eindhoven

Proton Assembly B.V.
  • Proton Assembly B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Je beschikt over een afgeronde elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica opleiding op MBO niveau 3. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Proces kennis en ervaring binnen de food is een pré. De volgende competenties zijn op jou van toepassing; analyseren, plannen en organiseren en flexibel. In de uitvoering van je werk ben je creatief en durf je te improviseren. Het is een must dat je woonachtig bent in de omgeving van Eindhoven met een woon- werkverkeer afstand van maximaal 30 minuten.

lees meer

Gestelde eisen

- Inspecteren van het machinepark

- Verrichten van preventief onderhoud

- Verhelpen van storingen

- Actief meedenken m.b.t. verbeteringen aan het proces

- Werken volgens de geldende kwaliteitseisen zoals BRC, IFS en HACCP

- Instrueren van medewerkers m.b.t. de bediening van machines

- Registreren van werkzaamheden in het systeem

lees meer

Bedrijfsomschrijving Proton Assembly is al 15 jaar een stabiel bedrijf met een "positieve" lading, een bedrijf vol drive, energie en dynamiek. Wij zijn de specialist in het detacheren, werven en selecteren en flexibel inzetten van vakspecialisten in de machinebouw, werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Dit ten behoeve van diverse industrieën in midden en zuid Nederland. We werken al jarenlang met een vaste kern van personeel zodat we weten wie we inzetten bij onze relaties, we kennen de achtergrond, specialisme en persoonlijkheid van ons personeel zodat er een goede wisselwerking ontstaat.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrouwbare medewerkers. We bieden onze medewerkers een uitdagende baan, een goed salaris, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling doormiddel van opleiding en coaching, projecten en vaste banen bij gespecialiseerde en gerenommeerde bedrijven in de regio. Proton is een Kenteq erkend leerbedrijf en een NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd bedrijf.

Proton Assembly is onderdeel van Proton Groep en werkt veel samen met Proton Engineering.

lees meer

Contactpersoon Proton Assembly
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Technische Dienst in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures